4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 16 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar sorum yukarıda. YBS kazanmak istiyorum ama ders çalışamıyorum. Kendime bir program hazırladım ama nasıl çalışmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Arkadaşlar sorum yukarıda. YBS kazanmak istiyorum ama ders çalışamıyorum. Kendime bir program hazırladım ama nasıl çalışmalıyım?
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 Kendi yaptığın bir program yerine işinde iyi olan birinin yaptığı programlardan çalışmalısın. Ve detay vermemişsin yardımcı olamayız.
Kendi yaptığın bir program yerine işinde iyi olan birinin yaptığı programlardan çalışmalısın. Ve detay vermemişsin yardımcı olamayız.
paricfy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 Hocam mühendislik istemiyor muydunuz siz? Sanki mühendislikle alakalı baya konunuz vardı. Bu konuya benzer bir kaç konu daha açmışsınız ve bu sorularınız zaten cevaplanmış.
Hocam mühendislik istemiyor muydunuz siz? Sanki mühendislikle alakalı baya konunuz vardı. Bu konuya benzer bir kaç konu daha açmışsınız ve bu sorularınız zaten cevaplanmış.