6 ayda derece yapılır mı?

Hated

Attopat
Daha fazla  
Mezun senem. Geçen sene 200k yapmıştım, bu sene hedefim 2K. Yalan yok ertelediğimden dolayı 6 aydır ders çalışamadım ama sınava 180 gün kalmasına 12 saat var. Yarın sabah başlıyorum. 180 günde motivasyonla birlikte 2K yaparım diye düşünüyorum. Sizce mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mezun senem. Geçen sene 200k yapmıştım, bu sene hedefim 2K. Yalan yok ertelediğimden dolayı 6 aydır ders çalışamadım ama sınava 180 gün kalmasına 12 saat var. Yarın sabah başlıyorum. 180 günde motivasyonla birlikte 2K yaparım diye düşünüyorum. Sizce mümkün mü?

Yani mümkün değil diyemeyiz. Çalışman lazım.

Alanınız sayısal ise çok zor. Ama eğer EA ise yapılabilir.

Hangi bölüm olduğun önemli, şu an ne kadar yaptığın ve kapasiten yani algılama hızın anlama hızın önemli. Ben mesela dil bölümündeyim, şu an tyt kolay-orta denemelerde 60-75 yapabiliyorum. Ydt 60 yapabiliyorum. 6 ay içinde bunları daha da arttırıp tyt seviyesinde ilk 3 bine girebileceğime inanıyorum. Fakat mesela ben japon dili ve edebiyatı istediğim için 3k benim için şart değil 6-7k kafi.

Geçen sene 12 ay çalışıp 200k yaptıysan 6 ayda 2k yapamazsın. (Sayısal) EA ise matematiğin varsa son ay çalışsan bile derece yapılabilir. Sözelde matematiğe de gerek yok.

Bu kafayla 2k yaparsan yazık olur. Bir daha mezuna kalıp akıllanman dileği ile. Bol şans.
Şu Technopat kitlesinin herkesi iğnelemesi, her önüne gelen konuya böyle profesör gibi abuk subuk cevaplar yazması çok sinir bozucu. "Yapamazsın" diyebilirsin kısacası. Sen kendinde nasıl başkalarına hakaret edecek ve bu denli iğneleyecek haddi buluyorsun ki? Millet konu açmaya çekinir oluyor sizin bu tavırlarınız yüzünden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı