6 ayda göbeği eritebilir miyim?

586539

Centipat
Merhaba. 2.5 yıldır neredeyse hiç hareket etmeyen biriyim işim gereği. Fakat sağlığım için spor salonuna yazıldım 1 haftadır gidiyorum. Tam 6 ay sonra askere gideceğim ve karar verdim askere şu anki halimden çok daha fit gitmek istiyorum. Tek motivasyonum bu göbeği eritebilmek. Bu göbeği 6 ayda çekinmeden t shirt giyebilecek şekilde eritebilir miyim? " Ben de aynı yoldan geçtim şunu kesinlikle yap bu çok önemli bir püf nokta " diyebileceğiniz önerileriniz varsa dinlemek isterim. Özellikle benimle benzer yollardan geçen kişiler yazabilirse çok sevinirim. Çok yağlıyım farkındayım

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-04-06 saat 16.41.24.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 468
  • WhatsApp Görsel 2023-04-06 saat 16.42.08.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 380
  • WhatsApp Görsel 2023-04-06 saat 16.42.41.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 347
İfadeler: T21
Spora zaten başlamışsınız ama tek başına yetmez, sağlam bir diyet de uygulamanız gerekiyor ( ot yemekten bahsetmiyorum.) Spor salonunuz da diyetisyen varsa onunla görüşün size liste yazsın, yoksa kendiniz oluşturun veya profesyonel birinden diyet programı yazdırın.

Sıkı bir diyetle 2 ayda bile erir. Spora yeni başladığınız için ilk aylar çok hızlı kilo verirsiniz sonraya doğru yavaşlar. Sıkı bir çalışma ile 6 ayda plaj vücudu yapabilirsiniz.

6 ayda eser kalmaz birebir harfiyen programa uyarsan. Ama yok 2 dilim ekmek 1 kalıp peynir diyeti değil. İstersen örnek program atabilirim.

Hocam benzer bi hikaye değil ama ben de sınav senemde full yattığım için 9-10 kilo kadar almıştım göbeğim çıkmamıştı ama yine de tüm vücüdüm şişmiş gibi duruyordu sonrasındaki yaz tatilindeki 2 ayda 15 kilo vermiştim.Yaptığım şey çok sağlıklı değildi tavsiye etmem ama elimden geldiğince sabah koşularına gidiyor 20-30 dakika ne kadar ter atarsam yapıyordum akşam olunca da arkadaşlarla baskete çıkıyor 2 saat kardiyo kafası oynuyordum bu kadar enerji harcamama rağmen günde 2 öğün yiyordum ve akşam yemeği hariç gereksiz karbonhidratlardan ve şekerden kaçınıyordum.Dediğim gibi doğru bi yol değildi verdikten sonraki 3 ayda tekrar 4-5 kilo almak zorunda kaldım çok yanlış ve sağlıksız olduğu için, vücüdunuzu gereksiz zorlarsanız ters teper.İradenize sahip olursanız 6 ayda çok rahat 15-20 kilo verilir.

3 gün kardiyo 3 gün ağırlık çalışması yüksek protein düşük ve sağlıklı yağ ve pirinç yulaf gibi güzel karbonhidratlar ile yap yakıp kas kütlesi koyabilirsin günlük kalori ihtiyacından 400 500 kalori eksik olması lazım zaten kas kütlesi gibi bir amacın çok yoksa kardiyo daha önemli sabah aç karnına acı bir kahve 1 saat yüksek tempo kardiyo sonrasında temiz beslenme vs.

Sıkı bir diyetle 2 ayda bile erir. Spora yeni başladığınız için ilk aylar çok hızlı kilo verirsiniz sonraya doğru yavaşlar. Sıkı bir çalışma ile 6 ayda plaj vücudu yapabilirsiniz.

Öyle bir şey yok o 6 ayda plaj vücudu için başlayan kişinin yağ oranının düşük olması ve fit bir görünümde olması gerekiyor o kişiler 6 ayda temiz ve düzenli beslenmeyle plaj vücudu yapabilir ama bu yağ oranında 6 ayda imkansız 1.5 yıl minimum zaten ilk 3 ay vücudum alışma evresi vs. var.

İnternette 6 aylık vücut diye gördüğünüz şeylerin %90 ı ya 1.5 2 yıllık vücut yada steroidli vücut

6 ayda eser kalmaz birebir harfiyen programa uyarsan. Ama yok 2 dilim ekmek 1 kalıp peynir diyeti değil. İstersen örnek program atabilirim.
Çok iyi olur. 2 haftadır cola çikolata ekmek vb. tüm zararlı şeyleri bıraktım. Sabah sadece 5 yumurta akşam 500 gram tavuk yiyorum. Doğru mu yapıyorum pek emin değilim. Güzel örnek olur programınız <3

Benim de neredeyse sizin kadar göbeğim vardı 1 ay spora gittim 3 ayda diyet yaptım erimişti dümdüz olmuştum bir de 6 ay düzenli spor giderseniz çok yüskek ihtimal erir. Özellikle yağdan ve şekerden uzak durun kola falanda içmeyin yemeğide kendinize göre azaltın bayağı erir ama yağ oranı düşürmek biraz sıkıntı acayip fit olmazsınız ama göbek gider büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…