6 ayda ilk 10.000 sıralamaya girilir mi?

RogStrix

Picopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sorum bu. Tekrardan sınava hazırlanıyorum.
TYT netlerima aşağıda:
Türkçe: 31,32.5 net arası.
Sosyal: 18.75 19 arası.
Matematik: 12, 13 net arası.
Fen(çalışmıyorum): 4 net.

AYT netlerim:
Edebiyat: 17, 18 net.
Tarih: 8.75
Coğrafya: 5.75
AYT mat: Maalesef 8 veya 10 net.
Önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 28 yasindayim. KPSS başladım. Her şeyim sifir şu an 2 aylik calisma ile hepsinden 15 nete ciktim diyebilirim. Azim azim azim. Eglenerek ve severek calisman lazim motive et kendini. Video ders izliyosanda. Varsa o dersler benim hocamdan bakabilirsin.

Girilir. Matematiğin belli ki kötü matematiğe aşırı aban. Ayt Türkçe için de geçerli.
Bu arada Ayt için neden sosyal netlerini yazdın ki sadece matematik ve Türkçeye girmeyecek misin ?

Hocam bu kişiden kişiye göre değişir. 30 dakikada da anlayabilirsiniz 2 saatte de. 1. olmak bir avantajdır ama böyleler genellikle biraz burnu havada oluyor(buben). 2. olanlar için geç değildir hocam çalışmaya başlayın.

Girilir. Matematiğin belli ki kötü matematiğe aşırı aban. Ayt Türkçe için de geçerli.
Bu arada Ayt için neden sosyal netlerini yazdın ki sadece matematik ve Türkçeye girmeyecek misin ?
Sosyal 1 (Edebiyat tarih coğrafya) hocam ondan.
ders programı hazırla kendine
hocam 2 3 kere denedim olmuyor bir türlü program ayarlayamıyorum(uymada sıkıntı yok)
Ben 28 yasindayim. KPSS başladım. Her şeyim sifir şu an 2 aylik calisma ile hepsinden 15 nete ciktim diyebilirim. Azim azim azim. Eglenerek ve severek calisman lazim motive et kendini. Video ders izliyosanda. Varsa o dersler benim hocamdan bakabilirsin.
Çok teşekkür ederim abicim bu bile bana yeterli :) Sağolasın varolasın.
@214777 @N0vaBetrayel
hocalarım bana kaynak önerisi verirmisiniz?
Apotemi fen özetleri nasıldır?

Sosyal 1 (Edebiyat tarih coğrafya) hocam ondan.

hocam 2 3 kere denedim olmuyor bir türlü program ayarlayamıyorum(uymada sıkıntı yok)

Çok teşekkür ederim abicim bu bile bana yeterli :) Sağolasın varolasın.
@214777 @N0vaBetrayel
hocalarım bana kaynak önerisi verirmisiniz?
Apotemi fen özetleri nasıldır?

Programsız calısmak verimli olmaz ama kendimden biliyorum tecrübeyle sabittir. Calısacagın dersleri, konuları günlere böl ve konuları bitirmeye bak ve soru çözümleriyle destekle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı