6 ayda kütle kazanmak mümkün mü?

BaranHB

Centipat
Daha fazla  
Vücut geliştirme ile ilgilenenleri konuya bekliyorum. 6 ay gibi bir sürede düzenli, programlı çalışmak koşuluyla ortalama ne kadar kütle/kas kazanılabilir? Herkesin genetik ve metabolizmasının farklı olduğunu biliyorum ve net cevap beklemek saçma olur. Öğrenmek istediğim şey; 6 ay sonunda iyi ki bunu yapmışım diyecek kadar değişim mümkün mü? Şu an 59 kiloyum düşüncem 70 kiloya kadar çıkmak ve o kiloda nasıl olacağımı görmek. Zayıflıktan kurtulup boyuma(171) göre kütleli görünmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ayda pek bir şey olmaz az biraz kilo alırsın o kadar sadece kas olarak düzenli beslenme ile maksimum 4 kilo alabilirsin yağ olarak ise diğer kalan kısmı alırsın ufaktan vücut şekillenir yani 6 aydan pek bir şey bekleme yıllarca yap sporu hayatının her anında bulunsun.

Benim boyum 1.84 yıllardır kilo alamıyordum Max 60 kilo çıkabildim. Ne kadar zayıf olduğumu düşün. Spora başladım düzenli bir beslenme programı verdi antrenörüm. Yaklaşık günde yarım kilo kütle kazanıyorum. önemli olan fazla yemek değil yediğini güne yaymak. Özellikle proteini sabahtan akşama kadar et, köfte, süt, yulaf, yumurta gibi şeylerden alıp kütle kazanıyorum 2 haftada 70 kilo oldum (kilomu sabah uyandığımda aç karnına tartıyorum).

İnsanlar 1 ayda yarım kilo kas zor kazanıyor burada insanları yanlış yönlendirme senin yarım kilo kütle dediğin yağ kütlesi çoğunluk olmak üzere su ve kas eğer günde yarım kilo kas kütlesi kazanılsaydı insanlar 1 ayda 15 kilo kas koyar 2 ayda mr. Olympia olurdu.

Diyet ve spor ile haftada 1 kilo alacağına ihtimal verirsek hacim kazanırsın ama kas kütlesi öyle hemen artacak bir şey değil; uzun süre bulk ve definasyon yapman gerekecek, şimdilik bulk yap.

Arkadaş kilo almak istiyor. Kasını sonra da halleder.

Uzun zayıf biri için kilo almak kastan daha öncelikli. Tecrübe ettiğimden biliyorum dal gibi durcağına kilo alıp zamanla kasa çevirir.

Arkadaş kilo almak istiyor. Kasını sonra da halleder.

Uzun zayıf biri için kilo almak kastan daha öncelikli. Tecrübe ettiğimden biliyorum dal gibi durcağına kilo alıp zamanla kasa çevirir.

Yağ kasa çevrilmez böyle bir olay yok elmayı armut yapamazsın.

Sadece kasa odaklanırlarsa 2 yıl civarında yapmıyor mu kası millet? 6 ayda nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…