6 ayda sayısal 50k yapılır mı?

Regalor

Decapat
6 ay gibi bir sürede sayısal 50k yapılır mı? Şu ana kadar çalışmadım yeni başlayacağım. Bu sürede kaç ay TYT için kaç ay AYT için ayrılmalı? Ayrıca AYT'de fizik yapmayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sözelciyim net bir şey söylemem zor ama ayt alanında fizik yapmadan bu dediğin sıralama zor gibi

AYT'de fizik yapmadan nasıl 50k girecekseniz 60 net AYT için matematiği en kötü 25 30 yapmalısın. Ki TYT'de 90 küsur net yapman lazım hayal satmayacağım sana yapman imkansıza yakın gibi netlerin iyi değilse.

Hocam fizik yapmayı isterim ama zorlandığım için ona harcayacağım vakti matematiğe falan vermeyi düşünüyorum.

OBP de önemli belki netten yaparsın ama OBP geriye atabilir.

Anladım o zaman mecbur bidaha bakacağız fizik
kanka ben TYT 5k yaptım AYT yüzünden sayısal 30k ya kadar geriledi sıralamam. TYT'de 110 net mi ne yapmıştım. Anlatmak istediğin şey AYT hem yapması daha basit hem daha etkili. AYT çalışmanın verimini rahat alırsın. 6 ayın kaldıysa ayt ağırlıklı çalış. Sakın ilk TYT'yi bitiriyim sonra ayt başlıyım deme. AYT fizik muhtemelen sıralamanı TYT'deki tüm fen bölümünden daha çok etkileyecek. Şimdiden başarılar.

Hocam tamda dediğin gibi önce tyt bitirmek gibi niyetim vardı.Çünkü temel yok önce temel oluşsun diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…