6 Ayda tıp kazanılabilir mi?

Geçmiş olsun geçmiş olsun. Maalesef kazanamazsın. Kimse kendini kandırmasın bir anda bir mucize olmadığı sürece kazanamazsın ama Allah'tan umut kesilmez.

Birbirimizi kandırmayalım, 2 kere mezuna kalmış ve hiç çalışmış birinden bahsediyoruz. Ben buraya imzamı atarım: İmkansız.

Bu mesaja kapak sesi duymak istiyorum konu sahibi .
Şaka bir yana gerçekten çok zor.
Olağanüstü bir çaba sarf etmen gerek.

Olmuyor hocam bu işler maalesef. 2 yıl çalışmamış adam 3.yıl da çalışmaz. Tecrübeyle sabit. Adam direkt pes etti denemeye bile gerek yok diyor baksanıza.

Mezuna kalmak hiçbir şeyi değiştirmiyor hocam. Mezuna kalıp da ilk yılki notundan yüksek alan kişiler %5 falandır herhalde. Onlar da zaten ilk girişlerinde de iyi yapan kesim oluyor.

Evet hocam fark ettim, ben de zamanında mezuna kaldım, hatta çarpım tablosunu bilmiyordum bile, fakat çok çabaladım ve istediğim yerlere geldim, arkadaşta ders çalışacak irade ve disiplin yok, ben YKS sınavının bir tık abartıldığını düşünüyorum, herkes ilk 1000'e giremez ama hiç yoktan istediği bölümleri kazanabilir diye düşünüyorum ki ben bile zamanında kazanmıştım rezalet durumdayken, arkadaş günde 18 saat çalışmaya razıyım diyor ama 2 yıldır düzgün çalışmamış bile. Ne diyelim ki onun için hayırlısı olsun. Umarım aklı başına gelir de disiplinli bir şekilde çalışmaya başlar.

Düzenli çalışan, çalışmayı bilen biri icin cidden kolay sınav da işte 2 yıl çalışmamış biri ve 3 mesajda pes eden biri imkanı yok 18 saat çalışamaz. Bırak 18 saati ben eminim günde 5 saat bile düzenli çalışmaz.

Hocam hakikaten çok tecrübeli konuşmuşsunuz. Ben de sözlerinize imzamı atıyorum. Bu arkadaş, baştan pes etmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…