M MKarahan Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #21 eutrias dedi: Gelişim iyi gözüküyor olabilir fakat 6 ay gittin diye öyle bir değişim gelecek değil. Her şey sana bağlı bundan daha iyisini de yapabilirsin daha kötüsünüde. Çalıştığın kiloları takip et ve yediklerine dikkat et. Genişletmek için tıkla... Tabi ki illa 6 ayda ben de böyle olacak değilim fakat 6 ayda böyle olma ihtimalinin olması sevindirdi açıkcası. Scevrin07 dedi: Anladım sen başla yeter kral her türlü gelişirsin. Genişletmek için tıkla... Çok tesekkur ederim kardeşim, sağlıcakla kal
eutrias dedi: Gelişim iyi gözüküyor olabilir fakat 6 ay gittin diye öyle bir değişim gelecek değil. Her şey sana bağlı bundan daha iyisini de yapabilirsin daha kötüsünüde. Çalıştığın kiloları takip et ve yediklerine dikkat et. Genişletmek için tıkla... Tabi ki illa 6 ayda ben de böyle olacak değilim fakat 6 ayda böyle olma ihtimalinin olması sevindirdi açıkcası. Scevrin07 dedi: Anladım sen başla yeter kral her türlü gelişirsin. Genişletmek için tıkla... Çok tesekkur ederim kardeşim, sağlıcakla kal
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #22 MKarahan dedi: Tabii ki illa 6 ayda ben de böyle olacak değilim fakat 6 ayda böyle olma ihtimalinin olması sevindirdi açıkçası. Çok teşekkür ederim kardeşim, sağlıcakla kal Genişletmek için tıkla... Sende abi iyi akşamlar.
MKarahan dedi: Tabii ki illa 6 ayda ben de böyle olacak değilim fakat 6 ayda böyle olma ihtimalinin olması sevindirdi açıkçası. Çok teşekkür ederim kardeşim, sağlıcakla kal Genişletmek için tıkla... Sende abi iyi akşamlar.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.652 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #23 MKarahan dedi: Haftada 3 gün yeterli sanırım Genişletmek için tıkla... 3 gün idman 1 gün dinlenme oluyor push pull leg programında. Haftada nerden baksanız 5 gün civarı bir şey yapıyor. 3 yeterli olmaz.
MKarahan dedi: Haftada 3 gün yeterli sanırım Genişletmek için tıkla... 3 gün idman 1 gün dinlenme oluyor push pull leg programında. Haftada nerden baksanız 5 gün civarı bir şey yapıyor. 3 yeterli olmaz.