6 ayda YKS 250-400 bin arası sıralama yapılabilir mi?

y3gittt1

Picopat
Daha fazla  
6 ay var, YKS 400-250k arası sıralama yapabilir miyim? şu an 10 net bandındayım, AYT 0.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ay var, YKS 400-250k arası sıralama yapabilir miyim? şu an 10 net bandındayım, AYT 0.
Düzenli çalışınca oluyor hocam bende çok kötüydüm neredeyse sıfır denecek kadar dipteydim akademik olarak. YKS için Temmuzda çalışmaya başladım, şuan TYT 65-70 - AYT 20 Civarı net yapıyorum kısacası çalışınca her şey olur. En dibi görmüştüm alt alta 2 basamaklı sayıları çarparken bile zorlanıyordum fakat şuan TYT matematik netim 17-18 den aşağı hiç düşmedi. Hiç ara vermeden çalışın, en kötü gününüzde bile 2 test paragraf 1 test problem çözün ama mutlaka boş bir gününüz olmasın.

6 ay var, YKS 400-250k arası sıralama yapabilir miyim? Şu an 10 net bandındayım, AYT 0.

Arkadaşlar demiş zaten yine de söyleyeyim 6 ay güzel bir süre hedefiniz eğer bu sıralama ise 0'dan bile olsa düzgün çalışmayla yapılabilir bir hedef sadece vakit kaybetmeden başlayın derim bu arada sayısal mıydınız.

6 ay var, YKS 400-250k arası sıralama yapabilir miyim? Şu an 10 net bandındayım, AYT 0.

Etraf bunun örnekleriyle dolu şimdi olmaz geç kalmazsın yazanlar çıkacak ne yapacaksın çalışmayacak mısın?

Sorunun cevabı ise alan ayırmaksızın yapılır ki gerçekçi olmak lazım. Şu andan itibaren çalışsan rahat 90 100k içine bile girersin her alan için en kötü çalışmayla diğer sıralamalar zorlayabilir ama yapılmayacak değil.

Hocam 3 hafta geçmiş ama platformu aktif kullandığını gördüm ve yazmak istedim söylediğine göre 4 ayda 65 70 Net'e çıkmışsın sıfırdan. Bende başlayalı 1 hafta oluyor günlük en az 3 saat matematiğe ayırarak ( hiç temelim yok ) 5 saat çalışmanın altına inmiyorum 6.5 ayın sonunda minimum 70 net hedefliyorum sen ne kadar sıfırdan başladın başlamadan önceki netin neydi ve ne sıklıkla çalışıyordun biraz bahsetme şansın var mı..

Bakkal hesabı yaparak matematikten 3-4 soru çözebiliyordum hocam o kadar diyeyim. Şuan 20 netlere dayandım matematikte. Günde 2 2.5 saat ayırıyorum matematik için. Başlamadan önce 3, şuan 20 Net diyebilirim, sıklık olarak da hergün en az 1 saat oda en kötü ihtimalle diyeyim size. Diğer derslere zaman ayırdığım takdirde matematik 1 saat çalışırım fakat sadece matematiğe zaman ayıracaksam 3 saat civarı.

Anladım hocam teşekkür ederim. Demek ki 20 net yapılabilirmiş.

EA 400 bin için kaç net yapmam lazım OBP 67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…