W Waytt Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #1 Merhaba, yaklaşık 5 6 aydır böyle kullanmadığim için satacaktım fakat rastgele bir gün bir anda şebeke gözükmemeye başladı ve kimseyi arayamıyorum. Sizce sorun nedir? Telefoncuya da gitmek istemiyorum, SIM kartı takip cikarttim format attim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2025
Merhaba, yaklaşık 5 6 aydır böyle kullanmadığim için satacaktım fakat rastgele bir gün bir anda şebeke gözükmemeye başladı ve kimseyi arayamıyorum. Sizce sorun nedir? Telefoncuya da gitmek istemiyorum, SIM kartı takip cikarttim format attim olmadı.
Bewkay Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE GAMING 3060 Ti OC Ryzen 5 5600x Kingstone Fury Beast 3200Mhz 2x8 Ram B550M DS2H Anakart MLD 3300/3100 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2025 #2 Telefon yurt disi olabilir mi?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 15 1 Kasım 2025 #3 E-devlet'ten IMEI sorgulaması yaptığınızda aktif gözüküyor mu?
W Waytt Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #4 Bewkay dedi: Telefon yurt disi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır turkcellden almıştım 2 sene önce ASUS RX6700XT dedi: E-devlet'ten IMEI sorgulaması yaptığınızda aktif gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorgulama yapmadım ama turkcellden almıştım ASUS RX6700XT dedi: E-devlet'ten IMEI sorgulaması yaptığınızda aktif gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefon Samsung galaxy A23
Bewkay dedi: Telefon yurt disi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır turkcellden almıştım 2 sene önce ASUS RX6700XT dedi: E-devlet'ten IMEI sorgulaması yaptığınızda aktif gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorgulama yapmadım ama turkcellden almıştım ASUS RX6700XT dedi: E-devlet'ten IMEI sorgulaması yaptığınızda aktif gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefon Samsung galaxy A23
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #5 Waytt dedi: Hayır Turkcell'den almıştım 2 sene önce. Sorgulama yapmadım ama Turkcell'den almıştım. Telefon Samsung Galaxy A23. Genişletmek için tıkla... IMEI sorgulaması yap. IMEI çalınmış olabilir.
Waytt dedi: Hayır Turkcell'den almıştım 2 sene önce. Sorgulama yapmadım ama Turkcell'den almıştım. Telefon Samsung Galaxy A23. Genişletmek için tıkla... IMEI sorgulaması yap. IMEI çalınmış olabilir.
W Waytt Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:51 #6 Thalasa dedi: IMEI sorgulaması yap. IMEI çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Imeisi doğru baktım
Thalasa dedi: IMEI sorgulaması yap. IMEI çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Imeisi doğru baktım
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:59 #7 Waytt dedi: IMEI'si doğru baktım. Genişletmek için tıkla... IMEI hala kayıtlı gözüküyor, SIM kartının çalıştığından emin ve yazılımsal arıza olmadığını düşünüyorsan tek seçeneğin donanımsal kalıyor.
Waytt dedi: IMEI'si doğru baktım. Genişletmek için tıkla... IMEI hala kayıtlı gözüküyor, SIM kartının çalıştığından emin ve yazılımsal arıza olmadığını düşünüyorsan tek seçeneğin donanımsal kalıyor.
W Waytt Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:25 #8 Donanımsal ne olabilir bilgin var mı telefoncuya götürmem şartı mı? Satmak istiyorum kasayı açarlarsa değeri düşebilir
Donanımsal ne olabilir bilgin var mı telefoncuya götürmem şartı mı? Satmak istiyorum kasayı açarlarsa değeri düşebilir
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:57 #9 Waytt dedi: Donanımsal ne olabilir bilgin var mı telefoncuya götürmem şartı mı? Satmak istiyorum kasayı açarlarsa değeri düşebilir. Genişletmek için tıkla... Seçenek çok. Kronik de çok. Kısacası piyango.
Waytt dedi: Donanımsal ne olabilir bilgin var mı telefoncuya götürmem şartı mı? Satmak istiyorum kasayı açarlarsa değeri düşebilir. Genişletmek için tıkla... Seçenek çok. Kronik de çok. Kısacası piyango.