Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 31 Aralık 2023 #21 Turgineer dedi: Stok duruyor ve kodlar marka fark etmemeksizin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Akşam 10 gibi müsaitseniz alabilirim hocam fakat Papara ile ödeme aldığınızı söylemişsiniz. Benim maalesef Papara hesabım yok.
Turgineer dedi: Stok duruyor ve kodlar marka fark etmemeksizin çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Akşam 10 gibi müsaitseniz alabilirim hocam fakat Papara ile ödeme aldığınızı söylemişsiniz. Benim maalesef Papara hesabım yok.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.496 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #22 Famronty dedi: Akşam 10 gibi müsaitseniz alabilirim hocam fakat Papara ile ödeme aldığınızı söylemişsiniz. Benim maalesef Papara hesabım yok. Genişletmek için tıkla... Müsait olurum hocam. Papara'da artık IBAN'da var. İlla bir hesaba gerek yok. Edit: Şuan güncel olarak 2 adet kodum var. Almak isteyenler çabuk olsun. @Famronty Discord hesabınızın adı nedir?
Famronty dedi: Akşam 10 gibi müsaitseniz alabilirim hocam fakat Papara ile ödeme aldığınızı söylemişsiniz. Benim maalesef Papara hesabım yok. Genişletmek için tıkla... Müsait olurum hocam. Papara'da artık IBAN'da var. İlla bir hesaba gerek yok. Edit: Şuan güncel olarak 2 adet kodum var. Almak isteyenler çabuk olsun. @Famronty Discord hesabınızın adı nedir?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 31 Aralık 2023 #23 Turgineer dedi: Müsait olurum hocam. Papara'da artık IBAN'da var. İlla bir hesaba gerek yok. Edit: Şuan güncel olarak 2 adet kodum var. Almak isteyenler çabuk olsun. @Famronty Discord hesabınızın adı nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı nick hocam. famronty. Bu arada kodu nasıl kullanıyoruz?
Turgineer dedi: Müsait olurum hocam. Papara'da artık IBAN'da var. İlla bir hesaba gerek yok. Edit: Şuan güncel olarak 2 adet kodum var. Almak isteyenler çabuk olsun. @Famronty Discord hesabınızın adı nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı nick hocam. famronty. Bu arada kodu nasıl kullanıyoruz?
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.496 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #24 https://www.technopat.net/sosyal/trader/history?user_id=235791 @Famronty @328914 Bu kısımdan satın alımı değerlendirirseniz benim için çok hoş olur. ----- Elimde son bir adet kod kaldı, saat 00'a gelmeden satın almak isteyen varsa yazabilir.
https://www.technopat.net/sosyal/trader/history?user_id=235791 @Famronty @328914 Bu kısımdan satın alımı değerlendirirseniz benim için çok hoş olur. ----- Elimde son bir adet kod kaldı, saat 00'a gelmeden satın almak isteyen varsa yazabilir.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.274 Makaleler 11 Çözümler 59 31 Aralık 2023 #25 Turgineer dedi: https://www.technopat.net/sosyal/trader/history?user_id=235791 @Famronty @328914 Bu kısımdan satın alımı değerlendirirseniz benim için çok hoş olur. ----- Elimde son bir adet kod kaldı, saat 00'a gelmeden satın almak isteyen varsa yazabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi nasıl değerlendirsem bilemedim ki hocam verdiğiniz kod sorunsuz şekilde çalıştı ve 6 aylık prime aktif şuanda.
Turgineer dedi: https://www.technopat.net/sosyal/trader/history?user_id=235791 @Famronty @328914 Bu kısımdan satın alımı değerlendirirseniz benim için çok hoş olur. ----- Elimde son bir adet kod kaldı, saat 00'a gelmeden satın almak isteyen varsa yazabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi nasıl değerlendirsem bilemedim ki hocam verdiğiniz kod sorunsuz şekilde çalıştı ve 6 aylık prime aktif şuanda.