LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 14 Ekim 2021 #21 Lord Harkon dedi: Bu arada kedi ne âlemde. Hala rahatsız ediyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bitti gitti daha küçük olduğu için gün içinde uyuduğu uyku yetiyordu ona muhtemelen. Büyüdüğü halini paylaştım burada, bakabilirsiniz.
Lord Harkon dedi: Bu arada kedi ne âlemde. Hala rahatsız ediyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bitti gitti daha küçük olduğu için gün içinde uyuduğu uyku yetiyordu ona muhtemelen. Büyüdüğü halini paylaştım burada, bakabilirsiniz.
Lord Harkon Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 334 Makaleler 1 14 Ekim 2021 #22 LOTR Manyağı dedi: Yok hocam bitti gitti daha küçük olduğu için gün içinde uyuduğu uyku yetiyordu ona muhtemelen. Büyüdüğü halini paylaştım burada, bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok tatlı ya maşallah özellikle 20. saniyede tezaha tırmanmaya çalışması. Sevindim hocam sizin adınıza
LOTR Manyağı dedi: Yok hocam bitti gitti daha küçük olduğu için gün içinde uyuduğu uyku yetiyordu ona muhtemelen. Büyüdüğü halini paylaştım burada, bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok tatlı ya maşallah özellikle 20. saniyede tezaha tırmanmaya çalışması. Sevindim hocam sizin adınıza
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 14 Ekim 2021 #23 Lord Harkon dedi: Çok tatlı ya maşallah özellikle 20. saniyede tezgâha tırmanmaya çalışması. Sevindim hocam sizin adınıza Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, canımız yavrumuz her şeyimiz o oldu eve geldiğinden beri. İşteyken özlüyorum resmen.
Lord Harkon dedi: Çok tatlı ya maşallah özellikle 20. saniyede tezgâha tırmanmaya çalışması. Sevindim hocam sizin adınıza Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, canımız yavrumuz her şeyimiz o oldu eve geldiğinden beri. İşteyken özlüyorum resmen.