Satılık 6 aylık güncel faturalı ACER V3-772G Gamer Notebook

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onlytechnopat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sağlık sebebimden ötürü çok sevdiğim bilgisayarımı satıyorum. Media marktan 6 ay öne alınmıştır sıfır gibi çok temiz hatasızdır.
Fotoğraf koymaya gerek duymadım zaten sıfır gibi görüntü. Görmekte ısrarcı olan arkadaşlara da isterlerse özelden resmini yollayabilirim.
Aldığıma hiç pişman olmamıştım alan kişi de memnun olacaktır. İletişim için lütfen özel mesaj atın arkadaşlar.
Ürün aşağıdaki linkteki ürünler birebir aynıdır yalnız tek fark benim pc 8 gb ram a sahiptir:
ACER V3-772G CORE İ5 4210M 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-17.3"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Fiyat: 1550 TL (Pazarlık, takas yoktur zaten çok uygun fiyat yazdım arkadaşlar.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen de fotoraf atabilirmisin ?

Geçmiş olsun biraderim, fotoğrafları paylaşabilir misin zahmet olmazsa?

Senden herhangi bir yanıt bekliyorum.
Whatsapp 5533459040
Facebook superlative.star

Bu ilan açıp kayıplara karışmak hangi dinin ibadeti arkadaşlar birisi söylesin Allah aşkına.

Hahahaha Güzel esprı Hakan.
Ban yedim noktalama isaretleri üzünden o yüzden ilgilenemedim.Şimdi buraya koyuyorum ilk mesajıma koymayı beceremedim.
resimler:

Umarım yine ban yemem

Hahahaha ) güzel esprı Hakan.
Ban yedim noktalama isaretleri üzünden o yüzden ilgilenemedim.Şimdi buraya koyuyorum ilk mesajıma koymayı beceremedim.

umarım yine ban yemem )

Hocam özel mesaj işini bilmiyorum ben. Siz bana ulaşabilirseniz görüşelim. Whatsapp sms çağrı farketmez numaram 538 230 2905.

@onlytechnopat kardeş numaramı yazdım iletişime geçer misin benimle?

PC almam gerekiyor acil. Yazılım okuyorum bilgisayarım yok. Projeler birikti durum acil.. Almışken dandik ucuz bişi almayayım diyorum senle bi konuşalım istiyorum çaldırsan ben seni ararım.
Numaram:
0553 345 90 40
Abdüllatif Yıldız | Facebook

Para bulmak için telefonumu da satmıştım malesef arkadaşlar. Bu arada üyelere özel mesaj yollayamıyor muyuz forumda ?

Özel mesaj bu forumda yok birader. Neden cevap vermiyorsun yazdıklarıma? Ben ciddi alıcıyım ama sen ciddi satıcı değilsin galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…