neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #11 furkanddemir dedi: Normal. Betalarda piller daha fazla aşınıyor betaya geçmenizi önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Sende betaya geçme kanka
furkanddemir dedi: Normal. Betalarda piller daha fazla aşınıyor betaya geçmenizi önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Sende betaya geçme kanka
yasin0610 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #12 BehzatAmirim dedi: Orijinal adaptör kullanıyor musun? Çok da anormal birley yok ama. Genişletmek için tıkla... Evet 20watt orijinal Apple adaptoru kullanıyorum. furkanddemir dedi: Normal. Betalarda piller daha fazla aşınıyor betaya geçmenizi önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi eski sürüm olan 16.5'e downgrade yapayım mı? Pil daha fazla aşınır mı? Yoksa kullanmaya devam mı edeyim.
BehzatAmirim dedi: Orijinal adaptör kullanıyor musun? Çok da anormal birley yok ama. Genişletmek için tıkla... Evet 20watt orijinal Apple adaptoru kullanıyorum. furkanddemir dedi: Normal. Betalarda piller daha fazla aşınıyor betaya geçmenizi önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi eski sürüm olan 16.5'e downgrade yapayım mı? Pil daha fazla aşınır mı? Yoksa kullanmaya devam mı edeyim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.065 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Haziran 2023 #13 Oldukça iyi gitmiş bence. Ben birinci ayda Antutu ve sevdiğim bir oyun yüzünden %98 yapmıştım.