Tamamdır odak noktam işlemci ve RAM üzerine olmalı o zaman. Anakart 10 Türk Lirası pahalıydı sadece bu yüzden direk değiştirdim. Eğer bütçem artarsa SSD geçerim.
Tamamdır odak noktam işlemci ve RAM üzerine olmalı o zaman. Anakart 10 Türk lirası pahalıydı sadece bu yüzden direk değiştirdim. Eğer bütçem artarsa SSD geçerim.
Forumda yeniyim ve banada çok yardımcı oldunuz bu yüzden sizi en iyi yanıt olarak seçmeye çalışacağım lakin nerden seçileceğini bilmiyorum, bana yardım ederseniz sevinirim.
Forumda yeniyim ve banada çok yardımcı oldunuz bu yüzden sizi en iyi yanıt olarak seçmeye çalışacağım lakin nerden seçileceğini bilmiyorum, bana yardım ederseniz sevinirim.
Konuyu soru olarak açmamışsınız fakat gene de işaretlemek için "yararlı olan" Mesajımı raporlayıp "En iyi cevap olarak seçilmesini istiyorum" Gibisinden mesaj yazıp moderatörlere iletebilirsiniz.
Konuyu soru olarak açmamışsınız fakat gene de işaretlemek için "yararlı olan" Mesajımı "En iyi cevap olarak seçilmesini istiyorum" Gibisinden mesaj yazıp moderatörlere iletebilirsiniz.
Eğer bütçem yeterse 3500X ile değiştireceğim işlemcimi. Şuan odak noktam ram kapasitesini 16GB yapmak olacak. SSD fiyatları uygun gelirse SSD ye geçeceğim. Anakartı değiştirdim bile.
Kardeşim sen ilk önce işlemcine, ekran kartına falan önem ver, daha sonradan 1 adet daha 8GB RAM alabilirsin ama diğer parçaların değiştirilmesi daha zor.
LG 22MK400H 21.5" 1ms Full HD Freesync Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Kingston A400 SA400S37/480G SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A400 SA400S37/480G SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 1.249,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
G.Skill 16GB(2x8) Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Ram (F4-3000C16D-16GVRB) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun