Herkese merhaba,
Uzun süreler kullanabileceğim bir monitör arıyorum. İstediğim aradığım özellikler şu şekilde:
* 24 inç.
* IPS panel.
* 1ms gecikme süresi.
* Minimum 144Hz.
Gezinirken şunu buldum, kafama yatıyor gibi. İncelemeleri de olumlu.
Dell 23,8" G2422HS 1Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell 23,8" G2422HS 1Ms 165Hz FullHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiye kadar hep laptop kullandım, ilk defa monitör alacağım. Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Onları da iletebilirseniz memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
24inç istiyor yoksa bende bunu önerecektim24 inç olarak bunu önerebilirim fiyat performansITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Çoğunlukla oyun oynamak ve bir şeyler izlemek için kullanacağım.Ne için kullanacağını yazmamışsın. Oyun mu, iş mi, yoksa günlük internet, film vs için mi?
GTX3060 6GB 192bitEkran kartın ne?
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2ZE ITOPYA'dawww.itopya.com
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
Evet evet biliyorum. Şimdiye kadarki bütün laptoplarım IPS panelli olduğundan IPS glow artık hayatımın bir parçası haline geldi. Azıyla çoğuyla kabul ettik.IPS Glowdan haberin vardır umarım. Çünkü film izleyenlerin genelde ortak sıkıntısı. Oyunda farkı yaşamazsın. IPS panel kullanıcısı olarak yazıyorum. Dell AW2721D var bende. Çok iyi kapatmışlar glowu ancak film izlerken yine de sırıtıyor bilgin olsun.