6 bin TL 240 Hz monitör önerisi

ıwas21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 6 bin TL'ye kadar 240Hz monitör arıyorum. Tavsiyeniz var mı?

Odyssey G4 nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe arttir hocam yoksa kaliteli 240Hz bulamazsın VA panellerde çok ghosting oluyor. Odyssey monitör önermiyorum sıkıntılı bir seri.

Bütçe arttir hocam yoksa kaliteli 240Hz bulamazsın VA panellerde çok ghosting oluyor. Odyssey monitör önermiyorum sıkıntılı bir seri.

Hocam öneri yapacaksanız önce bir araştırın hani. G4 IPS panele sahip. 6kya en iyi monitör olabilir Gaming için. Panelin renk kalitesi o kadar iyi değil ancak sonuçta 6K'ya hem IPS hem de 240Hz başks bulamazsın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-16-12-39-15-421_org.mozilla.firefox-edit.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 34
İPS demeye bin şahit ister hocam bunu alacağıma 180HZ kaliteli İPS alırım veya 2k daha atar daha iyi modeller alırım Odyssey serisi monitör tarafında bana göre başarısız.

Hocam Max 6k. Bütçe artıramam o zaman 180Hz alırım.

IPS demeye bin şahit ister hocam bunu alacağıma 180Hz kaliteli IPS alırım veya 2K daha atar daha iyi modeller alırım Odyssey serisi monitör tarafında bana göre başarısız.

Hocam Odyssey serisinden bahsetmeyin bana siz panel bilgilerine ve ghostung bilgisine nereden baktınız kaynak atabilirseniz mutlu olurum çünkü rtings incelemesi de panele pek laf etmemiş oyun tarafında. Eksisi kontrast oranı ve renk gamutu ancak oyun tarafında sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ghosting tarafında da hiçbir incelemede şikayet görmedim genel IPS panel monitörlere yakın bir sonucu var. Kaynağınızı atarsanız sevinirim belki ben görmemişimdir.

Hocam Max 6k. Bütçe artıramam o zaman 180Hz alırım.

Hocam arkadaş Odyssey serisi hakkında genel konuşuyor. G4 modeli oyun oynamak için alınacaksa bu fiyata en iyi model. Karışık kullanılacaksa başka alternatifler önerebilirim. Ama dediğim gibi 240Hz bakıyorsanız en iyi seçenek bu monitör olur 6K bütçede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…