XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 2K fiyatı 5-6 bine kadar monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Kullanım oyun amaçlı olacak VA değil de IPS ekran olursa daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
2K fiyatı 5-6 bine kadar monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Kullanım oyun amaçlı olacak VA değil de IPS ekran olursa daha iyi olur.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 XandX dedi: 2K fiyatı 5-6 bine kadar monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Kullanım oyun amaçlı olacak VA değil de IPS ekran olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwrxuf-27-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-2k-curved-led-monitr-p-HBCV000007NLNF?url_src=and-product-detail
XandX dedi: 2K fiyatı 5-6 bine kadar monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Kullanım oyun amaçlı olacak VA değil de IPS ekran olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwrxuf-27-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-2k-curved-led-monitr-p-HBCV000007NLNF?url_src=and-product-detail
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.235 Çözümler 100 5 Eylül 2022 #4 Ulubatlı Souness dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwrxuf-27-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-2k-curved-led-monitr-p-HBCV000007NLNF?url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... Bende bunu önermeye gelmiştim, kullandığım monitör.
Ulubatlı Souness dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g5-lc27g55tqwrxuf-27-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-2k-curved-led-monitr-p-HBCV000007NLNF?url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... Bende bunu önermeye gelmiştim, kullandığım monitör.
XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 Myk61 dedi: Bende bunu önermeye gelmiştim, kullandığım monitör. Genişletmek için tıkla... Hocam kavisli olmasa daha iyi olur önerebileceginiz başka monitör var mıdır acaba ? Emma Stone dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürünü almayı düşünüyordum da İtopya sıkıntı çıkarır mı?
Myk61 dedi: Bende bunu önermeye gelmiştim, kullandığım monitör. Genişletmek için tıkla... Hocam kavisli olmasa daha iyi olur önerebileceginiz başka monitör var mıdır acaba ? Emma Stone dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürünü almayı düşünüyordum da İtopya sıkıntı çıkarır mı?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #6 XandX dedi: Hocam kavisli olmasa daha iyi olur önerebileceginiz başka monitör var mıdır acaba? Hocam bu ürünü almayı düşünüyordum da İtopya sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam İtopya güvenilir ama alacaksanız yanında hoparlör de almanızı öneririm.
XandX dedi: Hocam kavisli olmasa daha iyi olur önerebileceginiz başka monitör var mıdır acaba? Hocam bu ürünü almayı düşünüyordum da İtopya sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam İtopya güvenilir ama alacaksanız yanında hoparlör de almanızı öneririm.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #7 XandX dedi: Hocam bu ürünü almayı düşünüyordum da İtopya sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmam.
XandX dedi: Hocam bu ürünü almayı düşünüyordum da İtopya sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmam.
XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #8 Ulubatlı Souness dedi: Yok hocam İtopya güvenilir ama alacaksanız yanında hoparlör de almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam başka ürün tavsiyeniz var mıdır ? İtopya taksit yapmıyor parafa.
Ulubatlı Souness dedi: Yok hocam İtopya güvenilir ama alacaksanız yanında hoparlör de almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam başka ürün tavsiyeniz var mıdır ? İtopya taksit yapmıyor parafa.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.240 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #9 XandX dedi: Hocam başka ürün tavsiyeniz var mıdır? İtopya taksit yapmıyor parafa. Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü satan başka yerlerden bakın hocam.
XandX dedi: Hocam başka ürün tavsiyeniz var mıdır? İtopya taksit yapmıyor parafa. Genişletmek için tıkla... Aynı ürünü satan başka yerlerden bakın hocam.
XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #10 Ulubatlı Souness dedi: Aynı ürünü satan başka yerlerden bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Alınabilecek en iyi ürün budur diyorsunuz yani N11 de 5.700 fiyata satılıyor mantikli mı?
Ulubatlı Souness dedi: Aynı ürünü satan başka yerlerden bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Alınabilecek en iyi ürün budur diyorsunuz yani N11 de 5.700 fiyata satılıyor mantikli mı?