Arkadaşlar Max 6K civarına kadar bir bütçem var, 2K bir monitör sitiyorum ve tercihen 144Hz'den yüksek Hz'si olsun. Genellikle FPS oyunları oynasam da başka hikayeli oyunlar da oynuyorum. Sıfır olması tercihim ama 2. el sitelerinden de alabilirim.
İlk olarak sadece bu monitör özelinde beğendiğimi, markayı ve diğer ürünlerini çöp olarak bulduğumu söylemek istiyorum. Normalde bu tarz markaların ürünleriyle alakalı konu açmıyorum. Sadece 2.defa böyle bir konu açıyorum. Normalde açmam ama nadirende olsa F/P ürünler çıkabiliyor. Konusunu açtım...
Panel bilgisi CSOT markasına ait SG2701G03-3 panelini kullanıyor, dahili 8 cof mevcut bu panelde. A-si TFT panel yapısına sahip. Uzun ömürlülük açısından 8 cof olması güzel. Panel kendinden 180Hz. 8 bit + FRC ile 10 bit oluyor...
www.technopat.net
Canlı renkler görmek istiyorsan tatmin etmez.
Monitors unboxed 275QF’nin iyi kalibre edilmesi ve fiyatınında ucuz olmasından ötürü önerse de ben tavsiye etmiyorum.
Panel bilgisi CSOT markasına ait SG2701G03-3 panelini kullanıyor, dahili 8 cof mevcut bu panelde. A-si TFT panel yapısına sahip. Uzun ömürlülük açısından 8 cof olması güzel. Panel kendinden 180Hz. 8 bit + FRC ile 10 bit oluyor...
www.technopat.net
Canlı renkler görmek istiyorsan tatmin etmez.
Monitors unboxed 275Qf'nin iyi kalibre edilmesi ve fiyatınında ucuz olmasından ötürü önerse de ben tavsiye etmiyorum.
R27qe veya g274qpf e2 almaya çalışın. Mag’ın üstüne 600 TL eklemeniz yetiyor. Bütçeniz biraz daha çıkarsa G65B 9.600 TL’ye öğrenci indirimiyle samsung’un sitesinden alınabiliyor. O model bayağı üst seviye.
R27QE veya G274QPF E2 almaya çalışın. MAG'ın üstüne 600 TL eklemeniz yetiyor. Bütçeniz biraz daha çıkarsa G65B 9.600 TL'ye öğrenci indirimiyle Samsung'un sitesinden alınabiliyor. O model bayağı üst seviye.
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!