Değmez. Hatta şuan kullandığın işlemci ile 5700x CPU istemeyen oyunlarda 5-7 FPS fark eder o kadar. CS2 valorant gibi oyunlarda yüzde 25 gibi bir fark yaratır. İlla bi yükseltme yapacaksan geç DDR5 sisteme.
Bence CPU yükseltme işini ertele ve komple sistemi değiştir.
Hocam, sistemi yenilemek istesem en az 30k çıkacak. O kadar bütçem yok. Max 15-20k belki çıkabilirim.
Hocam, aslında amacım yavaş yavaş yükseltmek. Şöyle ki Mining yaparken AM4 işlemci vardı elimde. A8 işlemci. Gigabyte B450M S2H ve 8 GB boşta RAM vardı. Kendime sistem yapmayı düşünüyorum.
Amacım PUBG, PUBG Steam versiyon, Call of Duty FIFA vs gibi oyunları oynamak ve yazılım amaçlı kullanmak.
O yüzden yavaş yavaş yükseltmeyi planlıyorum
Hocam, sistemi yenilemek istesem en az 30K çıkacak. O kadar bütçem yok. Max 15-20K belki çıkabilirim.
5600 sana yeterli hocam.
İlla işlemci alacaksan 5600 al ama önerim; biraz daha biriktirip CPU + RAM + anakart üçlüsünü değiştirip AM5'e geçmendir. Yaklaşık 10 bin tutmakta. Tabii bu biraz meşakatli. Senin tercihin.
MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 M2 Mikro ATX Anakart
www.Gamemar.com, Gamemar ile Oyun Deneyiminizi Bir Ãst Seviyeye TaÅıyın! Hemen Gamemar'ı ziyaret edin ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taÅıyacak ekipmanları keÅfedin!, MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 M2 Mikro ATX Anakart, 210248727, Anakart, MSI, 84,78 USD + KDV, 4.069,33 TL.www.gamemar.com Soğutucun yoksa:AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AM5 istersen bunları alabilirsin dostum. İyi Sosyaller.Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
hocam daha ileriye dönük anakart olarak hangi modeli önerebilirsiniz? yine fiyat performas olacak şekilde.MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 M2 Mikro ATX Anakart
www.Gamemar.com, Gamemar ile Oyun Deneyiminizi Bir Ãst Seviyeye TaÅıyın! Hemen Gamemar'ı ziyaret edin ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taÅıyacak ekipmanları keÅfedin!, MSI Pro A620M-E AMD AM5 DDR5 M2 Mikro ATX Anakart, 210248727, Anakart, MSI, 84,78 USD + KDV, 4.069,33 TL.www.gamemar.com Soğutucun yoksa:AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AM5 istersen bunları alabilirsin dostum. İyi sosyaller.Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
hocam daha ileriye dönük anakart olarak hangi modeli önerebilirsiniz? yine fiyat performans olacak şekilde.