markusbenim
Femtopat
Daha fazla
Hocalarım merhaba,
Bütçe belirttiğim gibi. Sistem diziyorum. Mümkünse a-Sync özelliği olan flat IPS panel monitör arıyorum.
Önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz?
rekabetçi oyun ağırlıklı değilim hocam ama oynarım. bana rekabetçi oyunlarda üzmeyen bir performans verse yeterli öyle profesyonel bir oyun deneyimi aramıyorum. zaten ilk bilgisayarım olacak. biraz da amacım keyifli vakit geçirmekRekabetçi oyunlar ağırlıklı mı peki, ne amaçla kullanacağını yazar mısın?
hocam çok şık duruyorlar ama va panel ikisi de biraz uzağım va panale
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25M2N3200W ITOPYA'dawww.itopya.com
Rekabetçi oyun ağırlıklı değilim hocam ama oynarım. Bana rekabetçi oyunlarda üzmeyen bir performans verse yeterli öyle profesyonel bir oyun deneyimi aramıyorum. Zaten ilk bilgisayarım olacak. Biraz da amacım keyifli vakit geçirmek
Hocam çok şık duruyorlar ama VA panel ikisi de biraz uzağım VA panale
Alabiliyorsan Philips'i tercih et, VA olduğuna bakma kaliteli panel kullanıyor ikisi de. Kontrast oranları ve renk gamutları vs. yüksek olduğu için dizi film vs. ıpsten daha iyi olacaktır. Rekabetçi oyunlar için IPS tercih edilebilir fakat sen profesyonel değilsin diye düşünüyorum. Atılan VA paneller bu fiyattaki IPS'lerden daha iyi renk sunar.
philips bütçeyi aşıyor ama lenovo n11 üzerinde bir satıcıda 6000tl. benim de dikkatimi çekti. ancak g-sync yazıyor bu durumda nvidia ekran kartı almak gibi bir zorunluluğum oluşur mu o konuda biraz bilgim yokBen de IPS istiyordum fakat Lenovo R25F 30'a karar kıldım az önce sipariş ettim internete videolara bakarsan Philips ve Lenovo'nun muadilindeki IPS panellere Göre daha iyi olduğunu görebilirsin.
Hocamın dediği gibi bende hem hikayeli hem rekabet oyunları oynuyorum. Eğer e sporcu vs değilsen her türlü işini görecektir. Ben de oynuyorum FPS shooter ama Pro değilim o yüzden tercih ettim. Millet 60 Hz ile immo falan oluyor. Senin 240 Hz avantajı da olacak bir yandan da artısı var aslında. Çok araştırdım ve kararım bu yönde.
Philips bütçeyi aşıyor ama Lenovo N11 üzerinde bir satıcıda 6000TL. Benim de dikkatimi çekti. Ancak G-Sync yazıyor bu durumda NVIDIA ekran kartı almak gibi bir zorunluluğum oluşur mu o konuda biraz bilgim yok