6 bin TL klavye önerisi

Helmmwen

Hectopat
Merhaba iyi sosyaller bana 6K bandında rappid trigger ve snaptab ozelliği olan güzel bir klavye önerir misiniz?

Biraz araştırdım ve hoşuma Attack 68 V2 ve RS6 çıktı. Wobkey Rainy 75 de indirimde Sikakeyb HM66 da Wraith'te. Bunlardan hangisini almam lazım? Ben biraz görünüşü secen bir adamım. ATK 68 V2 daha cok hoşuma gitti ama sizin fikirlerinizi de dinlemek isterim.

Amac sadece ama sadece rekabetci ounlar degilse manyetik kullanicisi olarak manyetik gereksiz. Hissiyat, yalitim ve malzeme kalitesi denk mekaniklerden geride. Hatta elimde hem NuPhy Air 75 He hem MCHOSE G75 Pro var, arada 4000 liradan fazla bir fiyat farki olmasina ragmen hissiyat olarak G75 Pro beni daha cok memnun ediyor. Rapid Trigger ve Snaptap ise sosyal medyanin abarttigi ozellikler. CS'de direkt kullanilamiyor oyun lobiye atiyor, Valorant'ta ise oyun mekanigine cok uygun olmadigi icin ortalama bie movementiniz zaten varsa hissetmiyorsunux nerdeyse, eger movementiniz kotuyse hissedersiniz. Gecikme olarak ise asla hissedilen bir fark yok. Eger manyetik şartsa ATK RS6 al bu butcede. Degilse:

Kesinlikle 1.6mm non-flex versiyonunu oneririm.

Hacı soyle soylim genel olarak hikayeli oyunlar oynarım ama onun için gamepad kullanırım ama geri kalan haricinde paso rekabetçi oyun için almayı düşünüyorum

Hacı soyle soylim genel olarak hikayeli oyunlar oynarım ama onun için gamepad kullanırım ama geri kalan haricinde paso rekabetçi oyun için almayı düşünüyorum

Hissiyat önemsizse RS6 alınabilir. Çok bir etkisi yok manyetiğin ama ozellikle ortalama bir movementin varsa hissetmezsin. CS'de ise direkt kullanamiyorsun snaptap ve rapid trigger gibi ozellikleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı