6 bin TL monitör önerisi

• Konuyu başlatan ulivvi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 116

ulivvi

Centipat
Daha fazla  
AOC 260Hz veya GS25F2a alacağım galiba tavsiyeniz nedir AOC'un renk gamutunu göremedim ve yeni çıkmış olduğu için emin olamadım.
MAG 244F de 6K etmez diye almak istemiyorum.

Gigabyte G25F2A modeli benim de aklıma tam yatıyor İncehesap'ta saat 22:00'da güzel bir fiyat olursa değerlendireceğim.

Gigabyte G25F2A modeli benim de aklıma tam yatıyor İncehesap'ta saat 22:00'da güzel bir fiyat olursa değerlendireceğim.
Güzel bir fiyata düştü mü? Aynı monitörü düşünüyorum. Hoparlörü olması güzel bir vir artı benim için monitör standımda var. Kronik sorunları var mı acaba?

Güzel bir fiyata düştü mü? Aynı monitörü düşünüyorum. Hoparlörü olması güzel bir vir artı benim için monitör standımda var. Kronik sorunları var mı acaba?
Hocam fiyatı uygundu 6.100 TL incehesapta’ alabilirdim ama freesync olup gsync olmaması aklımı bulandırdı ne güzel hazır paugge minidp almıştım. Msi mag 244f modeline bakıyordum 5.150 tl olmuş ama onda bile amd freesync olduğu yazıyor ama diğer sitelerde adaptive sync var diyor. Monitör seçmek laptop seçmekten daha zormuş. Fazeon 240hz ips pivot vardı ama markaya güvenemedim. James arven a50 almıştım 240hz 7 ölü pixel çıktı iade ettiydim :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı