Merhaba, monitörüm bozuldu yeni bir monitör alacağım. Bütçe maksimum 5-6k öyle cok fazla Hz Gaming olsun kafasında değilim renkleri beni üzmeyecek bir monitör arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
![]()
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyatlarda en iyi model bana göre. İmkanın varsa al geç hocam.
Hocam güzele benziyor ama biraz pahalı gerçekten bunun bir iki alt segment öneriniz var mıdır?
http://Hocam fiyatı biraz pahalı.
Hocam güzele benziyor ama biraz pahalı gerçekten bunun bir iki alt segment öneriniz var mıdır?
Hocam fiyatı biraz pahalı.
Sepette 3.899 TL.
Kusura bakmayın fark etmemişim, teşekkürler bunu dikkate alacağım.
Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?@einstein @Mando9098 @Mando9098![]()
Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24” 1 Ms 144 Hz FreeSync (DP + HDMI - HAS + Pivot) Full HD LED Gaming Monitör Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Odyssey G3 LS24AG300NUXUF 24” 1 Ms 144 Hz FreeSync DP + HDMI HAS + Pivot Full HD LED Gaming Monitör özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Hem VA panel hem ghosting sorunlu hem aşırı kazık. Alınmaz.
Hocam sağ olasın vallahi. Attığın dısında önerdiğin bir model var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.