M morteral Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 PC toplamayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce? Monitörlü 5-6 bin monitörsüz 4500 civarı.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 3 Mart 2021 #2 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com OnlyGroovy dedi: Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam tüm ekran kartlarını denedim hiç 4 GB yok ya. Bir de SSD çıkar potriot al. RAM'i 2 tane yap.
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com OnlyGroovy dedi: Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam tüm ekran kartlarını denedim hiç 4 GB yok ya. Bir de SSD çıkar potriot al. RAM'i 2 tane yap.
M morteral Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 OnlyGroovy dedi: Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Hocam tüm ekran kartlarını denedim hiç 4 GB yok ya. Bir de SSD çıkar potriot al. RAM'i 2 tane yap. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ekran kartı bile stokta yok.
OnlyGroovy dedi: Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Hocam tüm ekran kartlarını denedim hiç 4 GB yok ya. Bir de SSD çıkar potriot al. RAM'i 2 tane yap. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ekran kartı bile stokta yok.