6 bin TL mouse önerisi

Üzgün Makaron

Hectopat
Merhaba,

Bütçen 6 bin TL, şu an Logitech G903 lightspeed kullanıyorum fareden çok memnunum aslında ama scroll locku bozuldu, yeni mouse alacagım. Şarj falan da ömrü doldu artık, elime tek oturan mouse buydu bu bile küçük geliyor hatta, içine yazılım atabileceğim ( Logitech Lua gibi ) mouse önerisi olan var mı? Macrodur falan yazıp fareye atmak istiyorum. Cünkü kendi software i üzerinden, ve mümkünse kablosuz olsun.

Hocam bu mouse ın özelliği nedir?

Viper V3 Pro şu an piyasadaki en iyi mouse'dur. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Logitech'de ki gibi script yazabiliyor muyuz bunlarda da? Çoğu macro kullandığım oyunlarda, kendi macromu yazıyordum software içinden genelde, aşağıda örnek bıraktım mesela.

1738678393661.png

Magnezyum kasa, piyasadaki en iyi sensör, kaliteli switch, aşırı hafif.

Değil reklamdan başka bir şey değil en iyi mouse denmesi, Beast X Max daha iyi.

Kulağa cazip gelsede, yazılımında hile gibi oynatacak destekleyici zımbırtılar olmadığı sürece o kadar para verilmesi bilmiyorum, Bloody de kendi macrosu var örneğin.

Hafif olması kimine cazip gelsede ben ağır mouse a alıştığımdan sağ sol yaparken yanlışlıkla duvara fırlatırım gibime geliyor düşün şu anki farenin altında ek ağırlık var ve hafif diye tornacıda 80-90 gramlık bir şey yaptırdım.

Kulağa cazip gelsede, yazılımında hile gibi oynatacak destekleyici zımbırtılar olmadığı sürece o kadar para verilmesi bilmiyorum, Bloody de kendi macrosu var örneğin.

Hafif olması kimine cazip gelsede ben ağır mouse a alıştığımdan sağ sol yaparken yanlışlıkla duvara fırlatırım gibime geliyor düşün şu anki farenin altında ek ağırlık var ve hafif diye tornacıda 80-90 gramlık bir şey yaptırdım.
Ghub ile alakalı birşeyse ozaman Logitech mouse al, Superligth 2 iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı