6 bin TL'ye beyaz PSU önerisi

Precth

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Beyaz bir sistem topluyorum ancak sisteme uyacak şekilde bir PSU bulamadım. PSU'lar hakkında da pek bir bilgim yok. Sistemde 4060 ve 7500F kullanacağım ancak ilerleyen vakitlerde sisteme yükseltme yapacağım için uzun ömürlü ve en az 700W bir PSU kullanmak istiyorum. Bütçem 6000 TL ve pek esnetme payım yok. Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Beyaz bir sistem topluyorum ancak sisteme uyacak şekilde bir PSU bulamadım. PSU'lar hakkında da pek bir bilgim yok. Sistemde 4060 ve 7500F kullanacağım ancak ilerleyen vakitlerde sisteme yükseltme yapacağım için uzun ömürlü ve en az 700W bir PSU kullanmak istiyorum. Bütçem 6000 TL ve pek esnetme payım yok. Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam beyaz olarak çok içime sinen sizin bütçenizde bulamadım ama siyah olur derseniz önerim şudur.
Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD PCIe 5.0 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik

Son düzenleme:

Hocam beyaz olarak çok içime sinen sizin bütçenizde bulamadım ama siyah olur derseniz önerim şudur.
Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD PCIe 5.0 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik

Hocam merhaba ne yazık ki siyah istemiyorum ancak beyaz bulamazsam kesinlikle değerlendireceğim size sorum şu olacaktı benzer fiyata RM750 görmüştüm sizce 850W ile 750W arasındaki fark uzun vadede çok sorun çıkartır mı?

Hocam ürün 4 ay sonra gönderim yapıyor bana en geç 2 hafta içerisinde lazım.

Model hoşuma gitti ancak aktif satışını bulamadım hocam.

Ekstradan Asus böyle bir ürün buldum ancak güvenemedim çok ASUS'un bu modeli iyi midir?

Hocam merhaba ne yazık ki siyah istemiyorum ancak beyaz bulamazsam kesinlikle değerlendireceğim size sorum şu olacaktı benzer fiyata RM750 görmüştüm sizce 850W ile 750W arasındaki fark uzun vadede çok sorun çıkartır mı?

Hocam ürün 4 ay sonra gönderim yapıyor bana en geç 2 hafta içerisinde lazım.

Model hoşuma gitti ancak aktif satışını bulamadım hocam.

Hocam genelde 3000 serisine hakimim biraz araştırmanız daha iyi olur diye düşünüyorum ancak benim bildiğim yeni 4000-5000 serilerinde daha düşük watt değerleriyle daha iyi FPS'ler alınabiliyor yani watt olarak çok yüksek güç isteyen bir sistem almayacaksanız yeni nesil güçlü sistemler bile de 850W kaliteli bir PSU da sorun çıkarmaz. Yani 4080'e bile yeter büyük ihtimalle.

Hocam genelde 3000 serisine hakimim biraz araştırmanız daha iyi olur diye düşünüyorum ancak benim bildiğim yeni 4000-5000 serilerinde daha düşük watt değerleriyle daha iyi FPS'ler alınabiliyor yani watt olarak çok yüksek güç isteyen bir sistem almayacaksanız yeni nesil güçlü sistemler bile de 850W kaliteli bir PSU da sorun çıkarmaz. Yani 4080'e bile yeter büyük ihtimalle.

Anladım hocam. Peki marka iyi midir özellikle Corsair RM serisine kıyasla pek bir bilgim olmadığı için açıklarsanız çok sevinirim bir de bu PSU'larım hepsi MSI MAG pano M100R için uygundur değil mi?

Teşekkürler hocam bir sorum olacak attığınız model ile RM850e arasında 1000TL gibi bir fark var sizce Corsair model mi almalıyım yoksa attığınız Raijintek modeli mi? Bir de attığım ASUS model hakkında bilginiz var mı?

Hocam benim attığım işinizi görür o marka fason bir marka değil iyidir, Corsair de iyidir ama aradaki farka değmez, ismi var diye de fiyat çekiyorlar biraz. ASUS olanı bilmiyorum ama beğenilmemişti sağlam durmuyordu sırf beyaz diye alınmaz bence, ASUS'un TUF ve ROG serisi iyi zaten onu önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı