6 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

arif0

Hectopat
Daha fazla  
Bu konudan birkaç ay önce bir tane daha piyasayı bilmeden açtım şimdi bütçen 5-6k arası. Rahat Assetto Corsa oynayacağım bir direksiyon arıyorum. Alanım biraz küçük masam geniş değil sorun yaratır mı bilememekle beraber önerilerinizi beklerim, teşekkürler.

İkinci el düşünürsen kesinlikle Thrustmaster al. Logitech G29 genelde T300 RS ile kapıştırılır ama yanlış kulvardalar. T150 bile G29'dan kat kat iyi. O yüzden mümkünse T150 alın (RS Pro satılıyor TR de şu an sadece ama normal T150'lerde sanırım iki pedal var, o yüzden RS Pro daha mantıklı) Ama ben sıfır alacağım güzel bir şey istiyorum diyorsanız tabii ki G29 alabilirsiniz. Kesinlikle kötü bir set değil. İdareten bir cihazda değil uzun süreler götürür.

G923 veya G29 vites dahil bir diğer önerim ise Thrustmaster T150 ve yanında TH8a vites olabilir 2.el tabii ki.

Peki 2. el de sıkıntı yaşar mıyım, neye göre almam lazım?

Peki 2. el de sıkıntı yaşar mıyım, neye göre almam lazım?

2.El de eğer aynı şehirdeysen elden almaya özen göster, deneyebilir miyim diye sor. Motorunda döndürürken zorlanma-harıl hurul sesler var mı dikkat et. Vites körüğünde yıpranma var mı? Varsa ne durumda. Tuşları aktif mi? Vites geçişlerinde problem var mı, pedallar gıcırdıyor mu? Garantisi var mı diye sor. Eğer uzak bir mesafedeyse detaylı fotoğraf, video iste. Garanti belgeli almaya özen göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…