DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 Merhaba. ETS 2 için eylülün başında PC toplamayı düşünüyorum. Bana 5-6 bin TL'lik bir sistem toplayabilir misiniz ya da hazır sistem?
Merhaba. ETS 2 için eylülün başında PC toplamayı düşünüyorum. Bana 5-6 bin TL'lik bir sistem toplayabilir misiniz ya da hazır sistem?
Just Player Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 50 Yer Ağrı/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 Bence eylül'ün başında bakın çünkü şimdi ne dersek yalan olabilir doların ne olacağı belli değil ekran kartı piyasası adamakıllı belli değil size tavsiyem ne zaman alacaksanız o zaman bakmanız olur.
Bence eylül'ün başında bakın çünkü şimdi ne dersek yalan olabilir doların ne olacağı belli değil ekran kartı piyasası adamakıllı belli değil size tavsiyem ne zaman alacaksanız o zaman bakmanız olur.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #3 Multiplayer mi tek mi oynamayı düşünüyorsunuz?
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #4 esq dedi: Multiplayer mi tek mi oynamayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tek ama multiplayer de oynayacağım yüksek ihtimalle ama sıklıkla değil tabi
esq dedi: Multiplayer mi tek mi oynamayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tek ama multiplayer de oynayacağım yüksek ihtimalle ama sıklıkla değil tabi
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.171 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #5 DenizAras dedi: Tek ama multiplayer de oynayacağım yüksek ihtimalle ama sıklıkla değil tabi Genişletmek için tıkla... Multiplayer'da kasabilir düşük sistem.
DenizAras dedi: Tek ama multiplayer de oynayacağım yüksek ihtimalle ama sıklıkla değil tabi Genişletmek için tıkla... Multiplayer'da kasabilir düşük sistem.