6 bin TL'ye fare önerisi

Bütçe
6000

Lecrax0

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Claw tutuş için bir mouse önerisi verebilir misiniz? Lamzu Atlantis'ya da VGN Dragonfly RX1 gibi mouse önerisi istiyorum. El ölçüm 17cm. Şu anda kullandığım mose Razer V3 Pro. Elime büyük geliyor biraz. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

WLmouse Beast X Max Wireless mouse 8000Hz destekliyor. Ve kutu içeriği gayet şık ve iyi, ayrıca delikli bir yapısı var ve elinin terleme olayı fazla yok. Ve yanında set set her yere özel bir grip tape var. Yanlarında da delik olduğu için eğer rahatsız olursan oraya grip tape yerleştirip deliklerinden kurtulursun. Fakat alırsan 8000Hz'de kullanma çünkü deli dehşet CPU kullanıyor. Max 4000Hz o da işlemcin iyise.​

Beast X Max al kesinlikle.

WLmouse Beast X Max Wireless mouse 8000Hz destekliyor. Ve kutu içeriği gayet şık ve iyi, ayrıca delikli bir yapısı var ve elinin terleme olayı fazla yok. Ve yanında set set her yere özel bir grip tape var. Yanlarında da delik olduğu için eğer rahatsız olursan oraya grip tape yerleştirip deliklerinden kurtulursun. Fakat alırsan 8000Hz'de kullanma çünkü deli dehşet CPU kullanıyor. Max 4000Hz o da işlemcin iyise.​

işlemcim i712700KF bu işlemci için sorun olur mu 4000Hz kullanmam. Yorumun için teşekkür ederim. Birde bir sorum daha olacak elimdeki razer v3 pro ile boyutları arasında çok bir fark göremedim sizce bu mouse elime büyük gelir mi? yoksa ideal mi olur claw tutuş için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı