6 bin TL'ye fare önerisi

Bütçe
6000

DoctorRezzLY

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Rival 650 kullanıyorum ve sarjı cok hızlı bitiyor. Bu yonden değiştirmek istiyorum. Aklımda Superlight 2 DeX (sağ el mouselerine alışığım) cok emin olamıyorum simetrik fareye alısabilir miyim diye. Ninjutsu Sora V2 ve Attack Shark R5 var. Superlight 2 çok pahalı. Bunlara göre o yuzden kararsızım. Siz ne önerirsiniz?

Merhaba. Rival 650 kullanıyorum ve sarjı cok hızlı bitiyor. Bu yonden değiştirmek istiyorum. Aklımda Superlight 2 DeX (sağ el mouselerine alışığım) cok emin olamıyorum simetrik fareye alısabilir miyim diye. Ninjutsu Sora V2 ve Attack Shark R5 var. Superlight 2 çok pahalı. Bunlara göre o yuzden kararsızım. Siz ne önerirsiniz?

Bilgisayar aksesuarlarından pek anlamam ancak Razer naga V2 Pro aldım ve çok memnunum. 2 günden fazla şarjı gidiyor. 3 farklı tuş takımı var. 12'lik olanı da 6'lık olanını da sıkça kullanıyorum. Ağırlıklı olarak kablolu kullandığım için şarj problemim zaten yok. Belki daha F/P mouse vardır.

Dex iyi, skatezini değiştir ve beyaz modelini alma, ömürlük kullanırsin ben yinede Sword x bakardım. Onun haricinde simetrik olarak Maya X.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı