6 bin TL'ye FPS oyunları için fare önerisi

TheWylde

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 SUPER TWİNFROZ 7 , B450M GAMİNGPLUS , AMD 5 5500
6k ya kadar bütçem var. Daha çok FPS oyunlar oynuyorum mesela en çok oynadıklarımdan.

Battlefield 1,2042
CS:GO
Rainbow Six: Siege 6

Şu anda bende Gamepower Ursa var ve tam bir pişmanlık 10k DPI var ve çok rezalet hiçbir oyunda sens ayarı yapılmıyor çok uyumsuz oluyor. Yeni bir mouse geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Herkes Razer ve Logitech diyor. Sizler ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beast x Max bana göre dünyanın en iyi mouse'u Ergo istiyorsanız Sword X, birde Viper V3 pro var fakat o fiyatını hakketmiyor 6800 türk lirasıydı, ederi 5000 TL . Eğer çok harcamak istemiyorsanız ve iyi garanti istiyorsaniz G pro x 2

AJ159PRO Kullanıcısı olarak, Logitech G Pro X 2'den yana kullanırdım ben tercihimi. Gördüğüm kadarıyla yazılım noktasında da (mouse nezdinde) Razer'dan daha stabil. Ancak custom markaların modellerine hakim arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunabilir.

Hiçbir fare o parayı haketmez.
E-Sporcu değilseniz heves ettiğinizi düşünüyorum.

Zamanında heves edip Razer Basiliks V2 aldım. Tek kelimeyle "eh işte" bir ürün.

Basiliks V3 çıkmış. Alınabilir.

DPI, çözünürlük, saniyede gönderme hızı vs. bunlar boş işler.

Elinize uygun olanı alın

kavrıyorum
Fareyi nasıl tutuyorsun?

hocam
dpı önemli değil diyorsunuz ama şuanki mouse ile sens aim ayarı yapamoyprum dpı yükseltsem çok hızlı oluıyor düşürsem yavaş oluyor ara nokta yoktur.

Hocam kıbrısta yaşıyorum burada logitech g pro superlight 2 7000 tl

Size yaşadığım yerdeki bilgisayarcıların web sayfalarını atsam ordan bakıp bana önerirmisiniz.

Elbette gönderin seve seve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ancak anladığım kadarıyla siz istediğiniz DPI ayarını yapamadığınız için mouse'unuzda hazır bulunan DPI profilleri size uygun gelmiyor. Bütçeyi doldurmak istemiyorsanız AJ159 Apex bakabilirsiniz, 3950 sensöre sahip, e-sporcu bir arkadaşımın kullanıcı deneyimiyle "fiyatına göre" bayağı övdüğü bir mouse. Web sayfalarını bekliyorum.

O anlamda demiyor, palm mı tutuyorsunuz claw mı yoksa fingertip mi?
palm tutuyorum

Buyrun buradan bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…