6 bin TL'ye i5 4570 için ekran kartı önerisi

Bütçe
6000₺

Onur0812

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an sistemimde RX 550 kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim o yüzden yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Sistemim için hangi ekran kartlarını önerirsiniz?
Sistem:
i5 4570 işlemci.
Intel H81 anakart.
PSU kaç W bilmiyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz varsa sistemi komple satıp ince hesapta satılan 14K ya 3060 dengi olan sistemi alabilirsiniz. Bunu onermemin sebebi bu sisteme upgrade yapmak mantıksız. En basitinden 6K ya alacağınız ekran kartı mesela 6600XT olsa işlemcin çok büyük darboğaz yapacak. Gerek yok eğer bütçeniz varsa komple satıp 14K'lik sistemi alın yoksa bence yine satın 2. elde güzel bir sistem alın.

Bütçeniz varsa sistemi komple satıp ince hesapta satılan 14K ya 3060 dengi olan sistemi alabilirsiniz. Bunu onermemin sebebi bu sisteme upgrade yapmak mantıksız. En basitinden 6K ya alacağınız ekran kartı mesela 6600XT olsa işlemcin çok büyük darboğaz yapacak. Gerek yok eğer bütçeniz varsa komple satıp 14K'lik sistemi alın yoksa bence yine satın 2. elde güzel bir sistem alın.
Bu yazın başında biriktirdiğim parayla almıştım (babamda biraz ekledi) alırken iyi bir ekran kartı sanıyordum şimdide babamın satmaya izin vereceğini sanmıyorum.Zaten o yüzden sadece ekran kartını yükseltmeyi düşündüm

Bu yazın başında biriktirdiğim parayla almıştım (babamda biraz ekledi) alırken iyi bir ekran kartı sanıyordum şimdi de babamın satmaya izin vereceğini sanmıyorum. Zaten o yüzden sadece ekran kartını yükseltmeyi düşündüm.

O zaman hocam darboğaz yapmayacak şekilde 1060 önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı