swestedegilim Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 i5 9400F işlemcim var anakartım B360M PRO-VH sizce hangi ekran kartını almalıyım? Oyunlarda yüksek performans vermesini istiyorum.
i5 9400F işlemcim var anakartım B360M PRO-VH sizce hangi ekran kartını almalıyım? Oyunlarda yüksek performans vermesini istiyorum.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 İleride işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsan ikinci elden temiz RX 6600 bakmanı öneririm.
wizdeck Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 2. el RTX 2060 olabilir. wizdeck dedi: 2. el RTX 2060 olabilir. Genişletmek için tıkla... Arttiramazsan.
2. el RTX 2060 olabilir. wizdeck dedi: 2. el RTX 2060 olabilir. Genişletmek için tıkla... Arttiramazsan.
swestedegilim Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 El hasen dedi: İleride işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsan ikinci elden temiz RX 6600 bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartını 2 yıl gibi bir süre kullanacağım. wizdeck dedi: 2. el RTX 2060 olabilir. Arttiramazsan. Genişletmek için tıkla... Evet o aklımda ama darboğaz yapar mı? El hasen dedi: İleride işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsan ikinci elden temiz RX 6600 bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi düşünmüyorum
El hasen dedi: İleride işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsan ikinci elden temiz RX 6600 bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartını 2 yıl gibi bir süre kullanacağım. wizdeck dedi: 2. el RTX 2060 olabilir. Arttiramazsan. Genişletmek için tıkla... Evet o aklımda ama darboğaz yapar mı? El hasen dedi: İleride işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorsan ikinci elden temiz RX 6600 bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yükseltmeyi düşünmüyorum
wizdeck Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 swestedegilim dedi: Yani ekran kartını 2 yıl gibi bir süre kullanacağım. Evet o aklımda ama darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz istemiyorsanız 2060 iyi bir secenek.
swestedegilim dedi: Yani ekran kartını 2 yıl gibi bir süre kullanacağım. Evet o aklımda ama darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz istemiyorsanız 2060 iyi bir secenek.
swestedegilim Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #6 wizdeck dedi: Darboğaz istemiyorsanız 2060 iyi bir secenek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikinci el nereden almalıyım sizce?
wizdeck dedi: Darboğaz istemiyorsanız 2060 iyi bir secenek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikinci el nereden almalıyım sizce?
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #7 swestedegilim dedi: Tamamdır ikinci el nereden almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Sahibinden.comdan alabilirsin. Oradan çokça satış ve alım işlemleri yaptım. Ekran kartını alırken test etmeyi unutma.
swestedegilim dedi: Tamamdır ikinci el nereden almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Sahibinden.comdan alabilirsin. Oradan çokça satış ve alım işlemleri yaptım. Ekran kartını alırken test etmeyi unutma.
wizdeck Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #8 swestedegilim dedi: Tamamdır ikinci el nereden almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Dolap veya sarı site olabilir normal fiyatı 5-6 bin civarı olmali.
swestedegilim dedi: Tamamdır ikinci el nereden almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Dolap veya sarı site olabilir normal fiyatı 5-6 bin civarı olmali.
swestedegilim Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #9 El hasen dedi: Sahibinden.comdan alabilirsin. Oradan çokça satış ve alım işlemleri yaptım. Ekran kartını alırken test etmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim arkadaşlar iyi günler.
El hasen dedi: Sahibinden.comdan alabilirsin. Oradan çokça satış ve alım işlemleri yaptım. Ekran kartını alırken test etmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim arkadaşlar iyi günler.
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #10 wizdeck dedi: Dolap veya sarı site olabilir normal fiyatı 5-6 bin civarı olmali. Genişletmek için tıkla... hocam herkes neden sarı site diyorlar bu forumda?
wizdeck dedi: Dolap veya sarı site olabilir normal fiyatı 5-6 bin civarı olmali. Genişletmek için tıkla... hocam herkes neden sarı site diyorlar bu forumda?