Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 27 Ocak 2025 #1 Merhaba ben bir süredir mouse arıyorum karşıma çıkan birkaç model var. Razer DeathAdder V3 Pro. Razer Basilisk V3 Pro. ASUS ROG chakram X Bu modellerden elime en iyi oturan Basilisk V3 Pro. Bunlar dışında da önerebilirsiniz herhangi bir marka takıntım yok sadece Wireless olsun yeter. Palm grip mouse arıyorum. Son düzenleme: 27 Ocak 2025
Merhaba ben bir süredir mouse arıyorum karşıma çıkan birkaç model var. Razer DeathAdder V3 Pro. Razer Basilisk V3 Pro. ASUS ROG chakram X Bu modellerden elime en iyi oturan Basilisk V3 Pro. Bunlar dışında da önerebilirsiniz herhangi bir marka takıntım yok sadece Wireless olsun yeter. Palm grip mouse arıyorum.
QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 677 Çözümler 1 27 Ocak 2025 #2 Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum gayet memnunum.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 27 Ocak 2025 #3 Basilisk V3 Pro'nun kauçuk kısımları eriyor doğal olarak. Asus'u direkt ele zaten. DeathAdder rahat geliyorsa DeathAdder üzmez kolay kolay. Bütçeyi zorlamadan ATK Z1 bakabilirsin.
Basilisk V3 Pro'nun kauçuk kısımları eriyor doğal olarak. Asus'u direkt ele zaten. DeathAdder rahat geliyorsa DeathAdder üzmez kolay kolay. Bütçeyi zorlamadan ATK Z1 bakabilirsin.