6 bin TL'ye kadar tablet bilgisayar önerisi

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Merhaba, internette gezinme ve günlük işler için kullanacağım bir tablet almak istiyorum. İki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Veya başka bir öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. Ek olarak 6 bin TL bütçem var ve klavye mouse ve kılıf da almam gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor Pad X9, Bluetooth Klavye, Bluetooth Mouse ve kılıf hepsi toplam 6000 tlye alınabilir, ayrıca tek seçenek bu gibi duruyor.

Honor Pad X9, Bluetooth Klavye, Bluetooth Mouse ve kılıf hepsi toplam 6000 tlye alınabilir, ayrıca tek seçenek bu gibi duruyor.
Bence de. Samsung olan modele tekrar baktım da yanından geçemezmiş.

Ben hala aynı marka altında sanıyorum ya . Özelliklerine şimdi baktım da, çok fark yokmuş ki aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlerseniz Samsungun nasıl ezildiğini görebilirsiniz.

Bu videoyu izlerseniz Samsungun nasıl ezildiğini görebilirsiniz.
TFT kötü kalmış IPS yanında. Onun dışında Antutu'da fazla puan alıp oyunda düşük FPS vermesi garipmiş. Pil olarak da bu kadar fark etmesi ilginç. Dediğiniz gibi, kağıt üzerinde aynı gibi dursa da pratikte baya fark var. Niye öyle acaba?

Samsung güncellemeler ile düzeltebilirse güzel olur. Olması gereken bu değil çünkü.

Samsungun amiral gemisi olmayan cihazlarına önem vermemesi. Batarya farkı uçurum, optimizasyon yok, ekran 120hz değil 90hz, hoparlör konusunda geri, ekran tazelemeyi geçtim ekran kalitesinde bile gerçekten geri kıyaslandığında. İşlemciler benzer, zaten giriş seviyesi tabletlerin ömrü bellidir, iki işlemci de görevini yerine getirecektir, ek olarak da 64gb depolama farkı da var.

Zaten amiral gemilerinden farkı olmasa fiyat farkı da olmazdı hocam manasız bir yorum. Batarya performansı ve optimizasyon dediğiniz ise kolpa. 2013 model Galaxy S3 kullanıyorsanız doğru olanlarda performans kötüydü baya, arayüzü problemliydi. Şahsen özellikle güvenlik için Samsung'tan başka Android bir cihaz kullanmam. Zaten Android'de Avrupa menşeili Nokia gibi firmalar da kalmadı, LG de çekildi. Sadece Samsung ve Çinli firmalar var ve özellikle Çin gibi kapalı bir ülkede üretilen cihazlarda güvenlik konusunda Samsung kadar emin olamıyorum.

Ben olsam almışken Tab s9 Fe alırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…