6 bin TL'ye klavye ve fare önerisi

Bütçe
6000

Necmi22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba klavye ve faremi degistirmek istiyorum bütçe olarak 3 bin 3 bin olmak uzere toplam 6 bin verebilirim, aklımda bazı modeller var klavye olarak %60, TKL vb. istemiyorum. Full boyut alacağım. Gamepower Calypso V2 red switch modeli hosuma gitti bu zamana kadar Logitech, Monster, ASUS gibi modelleri de denedim lakin bu modellerin hepsinde sorunlar olustu, elimden geldigi kadar iyi kullanıyorum su vs dokmuyorum düşürmüyorum buna rağmen hepsinde genelde 1-1.5 yıl sonunda tus basmama vb sorunlar oluyor, bu yuzden daha az para harcayıp kaliteyi biraz dusurmeye karar verdim ama eger aldıgım gibi sorun yaratıp beni ugrastıracaksa hiç almayayım. Diger onereceginiz klavye var ise %100 olursa ve red switch olursa sevinirim. Mouse a gelince aklımda Razer'ın birkac modeli var veya wraithesports'dan Darmoshark, ATK blazing gibi modeller var, bunlar hakkında bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.

Merhaba klavye ve faremi degistirmek istiyorum bütçe olarak 3 bin 3 bin olmak uzere toplam 6 bin verebilirim, aklımda bazı modeller var klavye olarak %60, TKL vb. istemiyorum. Full boyut alacağım. Gamepower Calypso V2 red switch modeli hosuma gitti bu zamana kadar Logitech, Monster, ASUS gibi modelleri de denedim lakin bu modellerin hepsinde sorunlar olustu, elimden geldigi kadar iyi kullanıyorum su vs dokmuyorum düşürmüyorum buna rağmen hepsinde genelde 1-1.5 yıl sonunda tus basmama vb sorunlar oluyor, bu yuzden daha az para harcayıp kaliteyi biraz dusurmeye karar verdim ama eger aldıgım gibi sorun yaratıp beni ugrastıracaksa hiç almayayım. Diger onereceginiz klavye var ise %100 olursa ve red switch olursa sevinirim. Mouse a gelince aklımda Razer'ın birkac modeli var veya wraithesports'dan Darmoshark, ATK blazing gibi modeller var, bunlar hakkında bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.
hocam klavyeyi nasıl 1 yılda bozabiliyorsunuz bende 2007 yılında aldığım casper ın klavyesi var üstüne düşmeyen yemek dökülmeyen içecek kalmadı şuan hala o klavyeden yazıyorum 1 tuşu bile bozulmadı

Mouse: ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse

Klavye: YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye

Tam boy istemişsiniz kusura bakmayın. İşinizi görür bence. Gamepower sakın bulaşmayın derim, çok kötü. Bu satıcı 2 yıl sizden kaynaklı olmayan değişimde ürünü değiştiriyor. Birebir yaşadım her şeyi çok hızlı hallediyorlar. Mouse zaten piyasadaki en iyilerden.

Eliniz uzunsa; ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse

Fareyi dediginiz fareyi alacağım hocam fakat klavye konusunda emin olamıyorum, bundan once %60 klavye kullanmıstım ve alısmam cok zor olmustu tekrar denemelim miyim bilmiyorum.

Bunu al klavye olarak.
Mouse için el boyutun ve tutuş şeklin nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı