6 bin TL'ye SSD önerisi

SingleMove

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda 128 GB SSD ve 1 TB HDD kullanıyorum. İşletim sistemim SSD'de kurulu. Yeni bir SSD almayı planlıyorum. SSD'yi mevcut SSD'nin yerine mi yoksa HDD'nin yerine mi alayım sizce? Ayrıca, bütçem 6000 lira. Bana 2 TB kapasiteli, yüksek okuma ve yazma hızına sahip bir SSD önerir misiniz? Önerdiğiniz SSD, 6000 civarında veya biraz üzerinde olabilir.

Şu anda 128 GB SSD ve 1 TB HDD kullanıyorum. İşletim sistemim SSD'de kurulu. Yeni bir SSD almayı planlıyorum. SSD'yi mevcut SSD'nin yerine mi yoksa HDD'nin yerine mi alayım sizce? Ayrıca, bütçem 6000 lira. Bana 2 TB kapasiteli, yüksek okuma ve yazma hızına sahip bir SSD önerir misiniz? Önerdiğiniz SSD, 6000 civarında veya biraz üzerinde olabilir.

SSD denilince akla tek marka gelir o da Samsung'tur. Size tavsiyem İşletim sitemini de kapasite büyük olacağından aynı yere kurmak olacaktır. Önerdiğim model ise

Eğer anakartınızda M.2 yuvası yok ise SATA olanından da alabilirsiniz. Dilerseniz kasım ayını bekleyerek "Şahane Cuma" fırsatlarından daha ucuza da alabilirsiniz.

SSD denilince akla tek marka gelir o da Samsung'tur. Size tavsiyem İşletim sitemini de kapasite büyük olacağından aynı yere kurmak olacaktır. Önerdiğim model ise

Eğer anakartınızda M.2 yuvası yok ise SATA olanından da alabilirsiniz. Dilerseniz kasım ayını bekleyerek "Şahane Cuma" fırsatlarından daha ucuza da alabilirsiniz.

Ama SATA'ların okuma ve yazma hızları çok düşüktür

SSD denilince akla tek marka gelir o da Samsung'tur. Size tavsiyem işletim sitemini de kapasite büyük olacağından aynı yere kurmak olacaktır. Önerdiğim model ise.

Eğer anakartınızda M.2 yuvası yok ise SATA olanından da alabilirsiniz. Dilerseniz kasım ayını bekleyerek "şahane cuma" fırsatlarından daha ucuza da alabilirsiniz.

Ne gibi farklar oluyor.

Ama SATA'ların okuma ve yazma hızları çok düşüktür.

Ya da anakart değiştirir :) ama bu dönemde anakart değiştirmek de çok sorun oldu.

MSI X670E Carbon da var mı o M.2 yuvası varsa sorun yok.

Son düzenleme:
Ne gibi farklar oluyor.

M.2 y

MSI X670E Carbon da var mı o M.2 yuvası varsa sorun yok.

Evet anakartınızda M.2 yuvarı mevcut.
1730292526116.png

Detaylar kısmından kendinizde görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı