6 bin TL'ye telefon önerisi

ksaasta

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşalr dün Xiaomi Redmi 9tnin ekranı kırıldı ve siyah mürekkebimsi bir şey falan yayılmaya başladı ben de ekran değişmek yerine eskidi diye yeni telefon almayı düşünüyorum. 6bin az bir bütçe biliyorum ama bu fiyata sizce ne alınır? Sahibinden'de 6 Bin'e Redmi 14C ya da Redmi 13 var (sıfır) ya da ikinci el yenilenmiş 11T var. Aralarından en iyisi 11T performans olarak ama daha eski yani kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım?
Bir de telefon Türkiye kayıtlı değil ise nasıl keydettiririm ve ne kadar tutar?
Yoksa yine 9T yi mi yaptırayım ama çıkarıcağı masraf yeni telefona kadar yükselebilir arka kamerasının birinin camı kırık ekran kullanılamaz halde kasada sorunlar var sıkıntılı yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha ekleyip S20FE'ın Snapdragon modeline bakabilirsiniz bence. Pil konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz ancak iyi telefondur fiyatına göre diye düşünüyorum.
4.5 saat gidiyor 2 yıl kullanılmış model, bence fena sayılmaz ikinci el bir amiral gemisi için. Bir powerbank'e çözülür zaten.

İlla 0 almak istersen redmi 9T var bütçeni azcık arttırırsan 128 gb versiyonunuda alırsın 6.500 tl ye redmi almayam diosan techno camon 19 var 6200 tl ye

İlla 0 almak istersen redmi 9T var bütçeni azcık arttırırsan 128 gb versiyonunuda alırsın 6.500 tl ye redmi almayam diosan techno camon 19 var 6200 tl ye
Tabi bu telefonları yenilenmiş bir şekildede alabilirsin fiyatları 4.8k ya kadar düşüyor bence yenilenmiş samsung falan al 2. elden iyidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı