M MaxCreed Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 257 7 Aralık 2018 #1 Asus MG248QR monitörün bit değeri 8 bit mi ? 6 bit + FRC ile 8 bit farkı nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2018
Asus MG248QR monitörün bit değeri 8 bit mi ? 6 bit + FRC ile 8 bit farkı nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 8 Aralık 2018 #2 Monitörde bit nedir? FRC nedir? - TeknoSeyir MG248QR: 6 bit + FRC. Bu tip monitörlerde Color Banding sorunundan muzdarip olmanız daha olasıdır. Çünkü istisna modeller hariç TN paneller 16.7 milyon rengi size sunamazlar. Son düzenleme: 8 Aralık 2018
Monitörde bit nedir? FRC nedir? - TeknoSeyir MG248QR: 6 bit + FRC. Bu tip monitörlerde Color Banding sorunundan muzdarip olmanız daha olasıdır. Çünkü istisna modeller hariç TN paneller 16.7 milyon rengi size sunamazlar.
M MaxCreed Decapat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 257 8 Aralık 2018 #3 Asus MG248QR Monitör burada 8 bit olduğu yazıyor.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 8 Aralık 2018 #4 MaxCreed dedi: Asus MG248QR Monitör burada 8 bit olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bu tarz sitelerde veya monitörün kendi sitesine bakarsanız, 8 bit yazdığını göreceksiniz. Bunların kaynağı da monitörün kendi sitesi falan zaten. 24" Asus MG248QR - Specifications
MaxCreed dedi: Asus MG248QR Monitör burada 8 bit olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bu tarz sitelerde veya monitörün kendi sitesine bakarsanız, 8 bit yazdığını göreceksiniz. Bunların kaynağı da monitörün kendi sitesi falan zaten. 24" Asus MG248QR - Specifications
digbick01 Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 6 15 Kasım 2020 #5 Oreki dedi: Bu tarz sitelerde veya monitörün kendi sitesine bakarsanız, 8 Bit yazdığını göreceksiniz. Bunların kaynağı da monitörün kendi sitesi falan zaten. 24" Asus MG248QR - Specifications Genişletmek için tıkla... Normal bir oyuncu için fark eder mi o kadar yani sonuçta video montaj işiyle uğraşmıyoruz senin görüşün nedir?
Oreki dedi: Bu tarz sitelerde veya monitörün kendi sitesine bakarsanız, 8 Bit yazdığını göreceksiniz. Bunların kaynağı da monitörün kendi sitesi falan zaten. 24" Asus MG248QR - Specifications Genişletmek için tıkla... Normal bir oyuncu için fark eder mi o kadar yani sonuçta video montaj işiyle uğraşmıyoruz senin görüşün nedir?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 15 Kasım 2020 #6 digbick01 dedi: Normal bir oyuncu için fark eder mi o kadar yani sonuçta video montaj işiyle uğraşmıyoruz senin görüşün nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok da fazla etkilemeyecektir, yani arada uçurum olmayacaktır. İmkan var ise 8 bit daha iyi tabii ama çok kastırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
digbick01 dedi: Normal bir oyuncu için fark eder mi o kadar yani sonuçta video montaj işiyle uğraşmıyoruz senin görüşün nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda çok da fazla etkilemeyecektir, yani arada uçurum olmayacaktır. İmkan var ise 8 bit daha iyi tabii ama çok kastırmaya gerek yok diye düşünüyorum.