sarhosamip Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 18 19 Haziran 2021 #21 Schentienel dedi: SLI yapmanız daha mantıklı gibi duruyor hocam. Aslında Raspberry Pi ile bile takip edebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... 1660 super varken sil nasıl yaparım mesela 4 portu normal ekran kartına 2 portu anakarta mı takacağım onu anlamadım.
Schentienel dedi: SLI yapmanız daha mantıklı gibi duruyor hocam. Aslında Raspberry Pi ile bile takip edebilirsiniz . Genişletmek için tıkla... 1660 super varken sil nasıl yaparım mesela 4 portu normal ekran kartına 2 portu anakarta mı takacağım onu anlamadım.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #22 sarhosamip dedi: 1660 super varken sil nasıl yaparım mesela 4 portu normal ekran kartına 2 portu anakarta mı takacağım onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... SLI 2 adet ekran kartı kullanmak hocam. Anakartınıza 2. bir ekran kartı takacaksınız. Eğer imkanınız varsa böyle bir şey de yapabilir yaptırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sarhosamip dedi: 1660 super varken sil nasıl yaparım mesela 4 portu normal ekran kartına 2 portu anakarta mı takacağım onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... SLI 2 adet ekran kartı kullanmak hocam. Anakartınıza 2. bir ekran kartı takacaksınız. Eğer imkanınız varsa böyle bir şey de yapabilir yaptırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sarhosamip Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 18 19 Haziran 2021 #23 Schentienel dedi: SLI 2 adet ekran kartı kullanmak hocam. Genişletmek için tıkla... 1660 Super'den 4 çıkış var buna 4 bağlasam, 2 tane anakarta bağlasam ayrı çalışır mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Schentienel dedi: SLI 2 adet ekran kartı kullanmak hocam. Genişletmek için tıkla... 1660 Super'den 4 çıkış var buna 4 bağlasam, 2 tane anakarta bağlasam ayrı çalışır mı acaba?
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.764 Çözümler 2 19 Haziran 2021 #24 sarhosamip dedi: Bu kadar param yok. Bu seviyede bir öneriye ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 monitör alacak paranız var ama 3000 serisi alacak paranız mı yok . Neyse maalesef 3000 serisi bile Max 4 monitör destekliyor ve siz onu alamıyorsunuz yani monitörler boşa oldu 2. elden satın monitörleri yoksa kullanılmaz.
sarhosamip dedi: Bu kadar param yok. Bu seviyede bir öneriye ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Hocam 6 monitör alacak paranız var ama 3000 serisi alacak paranız mı yok . Neyse maalesef 3000 serisi bile Max 4 monitör destekliyor ve siz onu alamıyorsunuz yani monitörler boşa oldu 2. elden satın monitörleri yoksa kullanılmaz.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #25 sarhosamip dedi: 1660 Super'den 4 çıkış var buna 4 bağlasam, 2 tane anakarta bağlasam ayrı çalışır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok hocam @Yener K.'a sormanız daha iyi bu konuyu. Ben sadece fikir ürettim.
sarhosamip dedi: 1660 Super'den 4 çıkış var buna 4 bağlasam, 2 tane anakarta bağlasam ayrı çalışır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok hocam @Yener K.'a sormanız daha iyi bu konuyu. Ben sadece fikir ürettim.
sarhosamip Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 18 19 Haziran 2021 #26 Schentienel dedi: SLI 2 adet ekran kartı kullanmak hocam. Anakartınıza 2. bir ekran kartı takacaksınız. Eğer imkanınız varsa böyle bir şey de yapabilir yaptırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İnceledim de 1660 desteklemiyor. Bütçem kalmadı. Schentienel dedi: Hiçbir fikrim yok hocam @Yener K.'a sormanız daha iyi bu konuyu. Ben sadece fikir ürettim. Genişletmek için tıkla... Bakabilir mi Yener hocamız? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Schentienel dedi: SLI 2 adet ekran kartı kullanmak hocam. Anakartınıza 2. bir ekran kartı takacaksınız. Eğer imkanınız varsa böyle bir şey de yapabilir yaptırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İnceledim de 1660 desteklemiyor. Bütçem kalmadı. Schentienel dedi: Hiçbir fikrim yok hocam @Yener K.'a sormanız daha iyi bu konuyu. Ben sadece fikir ürettim. Genişletmek için tıkla... Bakabilir mi Yener hocamız?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #27 Daha önce denemedim. Her işlemcide grafik birimi yok. AMD APU sistemlerde bile harici ekran kartı varken dahili olan devre dışı diye biliyorum.
Daha önce denemedim. Her işlemcide grafik birimi yok. AMD APU sistemlerde bile harici ekran kartı varken dahili olan devre dışı diye biliyorum.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 19 Haziran 2021 #28 Yener K. dedi: "...AMD APU sistemlerde bile harici ekran kartı varken dahili olan devre dışı diye biliyorum." Genişletmek için tıkla... Doğru biliyorsunuz.
Yener K. dedi: "...AMD APU sistemlerde bile harici ekran kartı varken dahili olan devre dışı diye biliyorum." Genişletmek için tıkla... Doğru biliyorsunuz.
sarhosamip Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 18 20 Haziran 2021 #29 Yener K. dedi: Daha önce denemedim. Her işlemcide grafik birimi yok. AMD APU sistemlerde bile harici ekran kartı varken dahili olan devre dışı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS Z490 TUF'ta var mi peki?
Yener K. dedi: Daha önce denemedim. Her işlemcide grafik birimi yok. AMD APU sistemlerde bile harici ekran kartı varken dahili olan devre dışı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS Z490 TUF'ta var mi peki?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #30 Anakart için sıkıntı yok. İşlemcide olması gerekir. İşlemciniz nedir?