barkin3500 Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #1 arkadaşlar yeni format attım bu sorun yüzünden pc kasıyor 6gb ram var kullanıla bilir miktar 2gb sorunnedir ? pc donuyor
arkadaşlar yeni format attım bu sorun yüzünden pc kasıyor 6gb ram var kullanıla bilir miktar 2gb sorunnedir ? pc donuyor
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #2 - 64 bit kurduğunuzdan emin olun. - 4+2 yaptıysanız uyumsuzluk sorunu çıkabilir ve sistem bir RAM'i tanımayabilir. Artı 0 Eksi
- 64 bit kurduğunuzdan emin olun. - 4+2 yaptıysanız uyumsuzluk sorunu çıkabilir ve sistem bir RAM'i tanımayabilir.
KS KS barkin3500 Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #3 Silinen üye dedi: - 64 bit kurduğunuzdan emin olun. - 4+2 yaptıysanız uyumsuzluk sorunu çıkabilir ve sistem bir RAM'i tanımayabilir. Genişletmek için tıkla... 64 bit 4+2 ramler ama pcde herhangi bir sorun yoktu 2-3 hafta önce başladı pc kasmaya başladı kullanıla bilir miktar 2 ye düştü sonra format attım hiç birşeyi yoktu bugun aynı problem başladı Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: - 64 bit kurduğunuzdan emin olun. - 4+2 yaptıysanız uyumsuzluk sorunu çıkabilir ve sistem bir RAM'i tanımayabilir. Genişletmek için tıkla... 64 bit 4+2 ramler ama pcde herhangi bir sorun yoktu 2-3 hafta önce başladı pc kasmaya başladı kullanıla bilir miktar 2 ye düştü sonra format attım hiç birşeyi yoktu bugun aynı problem başladı