6 GB RAM'e hangi işletim sistemi uygundur?

Bunu görmek için siber güvenlik okumana gerek yok

Komik olabilir ama Win 8.1 diye işletim sistemi duymadım biraz araştırıcam ben sadece Win XP Windows 7 ve Win 10 biliyorum.
Windows 8.1, Win7 den sonra çıktı, fazla sevilmedi, aslında pek sevilecek bir sistem değildi.
İnsanlar sistemleri kötü olduğunda kullanyorlar çoğunlukla.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki nicknameye bakarak insanları sınıflandımayın lütfen niye hacker peki onu da söyleyeyim "hacker" kullanıcı adını ölen kardeşim kullanırdı bende onu her girdiğimde hatırlamak için kullanıyorum lütfen ön yargılarımzı kıralım.

Windows 8.1, Windows 7'den sonra çıktı, fazla sevilmedi, aslında pek sevilecek bir sistem değildi.
İnsanlar sistemleri kötü olduğunda kullanyorlar çoğunlukla.

Ek olarak tabletler için yapılmış bir işletim sistemi. Her pencerenin tam ekran açılmasının sebebi de o zaten

Hocam beni adım da Marty Friedman, ben daha Nothing Else Matters çalamıyorum .
Arkadaşın kulağına hoş gelmiş, koymuş işte, muhtemelen yaşı küçük bir arkadaş hemen linçlemeyelim .

Ek olarak tabletler için yapılmış bir işletim sistemi. Her pencerenin tam ekran açılmasının sebebi de o zaten
Aslında iki cepheyi de denemişti ama başlat menüsünde s*çıp sıvadılar affedersin .
Win 10 içindeki gibi Tablet Modu adlı ayrı özellik yapmalıydılar.
Başınız sağ olsun hocam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…