KeremAlp_003 Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:00 #1 Yakın zamanda GTX 1660 Ti almayı planlıyorum. Ancak VRAM sorunu yaşar mıyım bilmiyorum. TLOU vb. oyunlar oynar mıyım?
Yakın zamanda GTX 1660 Ti almayı planlıyorum. Ancak VRAM sorunu yaşar mıyım bilmiyorum. TLOU vb. oyunlar oynar mıyım?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.603 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:02 #2 VRAM yeterli değil ama kartın gücü düşük olduğu için VRAM sorunundan çok saf performans sorunu yaşarsın. Bu kadar daha fazla VRAM'e sahip olsaydı bile bu kadar işleyecek kadar güçlü değil.
VRAM yeterli değil ama kartın gücü düşük olduğu için VRAM sorunundan çok saf performans sorunu yaşarsın. Bu kadar daha fazla VRAM'e sahip olsaydı bile bu kadar işleyecek kadar güçlü değil.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.386 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:10 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080P Low'da ucu ucuna kurtarıyor gibi. 8GB aşağısı VRAM alınmaz. Hatta zaman zaman 8GB'da yetmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1080P Low'da ucu ucuna kurtarıyor gibi. 8GB aşağısı VRAM alınmaz. Hatta zaman zaman 8GB'da yetmiyor.
fenerbahce.sk Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 360 Pazartesi 21:18 #4 @KeremAlp_003 Alınmaz artık, yeterli gelmiyor. 8 GB VRAM aşağısını önermiyorum.