A atakan tuna Centipat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Merhaba, kulağımı deldireli yaklaşık 6 gün oldu. Yarın aquaparkdaki su kaydıraklarından kaysam küpe veya kulağim ile ilgili bir sıkıntı oluşur mu?
Merhaba, kulağımı deldireli yaklaşık 6 gün oldu. Yarın aquaparkdaki su kaydıraklarından kaysam küpe veya kulağim ile ilgili bir sıkıntı oluşur mu?
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.028 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 atakan tuna dedi: Merhaba, kulağımı deldireli yaklaşık 6 gün oldu. Yarın aquaparkdaki su kaydıraklarından kaysam küpe veya kulağim ile ilgili bir sıkıntı oluşur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam minimum 1 2 ay beklemelisiniz muhtemelen.
atakan tuna dedi: Merhaba, kulağımı deldireli yaklaşık 6 gün oldu. Yarın aquaparkdaki su kaydıraklarından kaysam küpe veya kulağim ile ilgili bir sıkıntı oluşur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam minimum 1 2 ay beklemelisiniz muhtemelen.
A atakan tuna Centipat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 Barış Kılıç 1936 dedi: Hocam minimum 1 2 ay beklemelisiniz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... 1 2 ay beklemem gerektiğini biliyorum fakat şuanda gidersem kulagim için çok büyük bir sağlık sorunu oluşur mu diye merak ettim.
Barış Kılıç 1936 dedi: Hocam minimum 1 2 ay beklemelisiniz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... 1 2 ay beklemem gerektiğini biliyorum fakat şuanda gidersem kulagim için çok büyük bir sağlık sorunu oluşur mu diye merak ettim.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.028 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 atakan tuna dedi: 1 2 ay beklemem gerektiğini biliyorum fakat şu anda gidersem kulagim için çok büyük bir sağlık sorunu oluşur mu diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gitmeyin.
atakan tuna dedi: 1 2 ay beklemem gerektiğini biliyorum fakat şu anda gidersem kulagim için çok büyük bir sağlık sorunu oluşur mu diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gitmeyin.