Ege_53 Zeptopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 9.sınıfım, 6 gün özürsüz devamsızlığım var belge alabilir miyim? Bazı arkadaşlarım alabilirsin demekte bazıları ise alamazsın demekte. 5 günde özürlü devamsızlığım var, ortalamam 86. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
9.sınıfım, 6 gün özürsüz devamsızlığım var belge alabilir miyim? Bazı arkadaşlarım alabilirsin demekte bazıları ise alamazsın demekte. 5 günde özürlü devamsızlığım var, ortalamam 86.
Çözüm 3 3 333365 14 Mayıs 2025 Alınır. Özürsüz devamsızlığı 5 günü aşan lise öğrencileri, önceden takdir ve teşekkür belgesi alamıyordu da o kaldırıldı. Artık alınabiliyor.
Alınır. Özürsüz devamsızlığı 5 günü aşan lise öğrencileri, önceden takdir ve teşekkür belgesi alamıyordu da o kaldırıldı. Artık alınabiliyor.
Kamyon Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #11 LiXR dedi: Ben biraz alakasız soracağım ortaokul 6. sınıfa gidiyorum anneannem vefat ettiği için köye gitmiştik ve 12.5 devamsızlığım var alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ailen müdür yardımcısı ile konuşup halledebilirsin yada sen konuşabilirsin ailenin konuşması daha iyi sorun olmaz bu arada başın sağolsun i Artı 0 Eksi
LiXR dedi: Ben biraz alakasız soracağım ortaokul 6. sınıfa gidiyorum anneannem vefat ettiği için köye gitmiştik ve 12.5 devamsızlığım var alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ailen müdür yardımcısı ile konuşup halledebilirsin yada sen konuşabilirsin ailenin konuşması daha iyi sorun olmaz bu arada başın sağolsun i
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.411 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 14 Mayıs 2025 #12 Kamyon dedi: Ailen müdür yardımcısı ile konuşup halledebilirsin ya da sen konuşabilirsin ailenin konuşması daha iyi sorun olmaz bu arada başın sağ olsun i Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
Kamyon dedi: Ailen müdür yardımcısı ile konuşup halledebilirsin ya da sen konuşabilirsin ailenin konuşması daha iyi sorun olmaz bu arada başın sağ olsun i Genişletmek için tıkla... Sağ ol.
KS KS Ege_53 Zeptopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #13 333365 dedi: @Ege_53, konuyla alakalı aklınıza takılan farklı sorunuz var mı? Konuya geri dönüş sağlayınız. @AsdAsLAYEr, ortaokul ise normal. Genişletmek için tıkla... Yok sağ olun, çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
333365 dedi: @Ege_53, konuyla alakalı aklınıza takılan farklı sorunuz var mı? Konuya geri dönüş sağlayınız. @AsdAsLAYEr, ortaokul ise normal. Genişletmek için tıkla... Yok sağ olun, çok teşekkür ederim.