Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2014 #11 Çelik yelekli farenin fiyatı da iyiymiş.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 5 Ocak 2014 #12 Konu hortlamışken bende tam hortlatayım(hortlatmak ) Bu fareyi böyle hortlattınız tabi bu fare İstanbul da şimdi. Görmek isteyenler özelden ulaşsınlar bana. Dakikası 10 dolar.
Konu hortlamışken bende tam hortlatayım(hortlatmak ) Bu fareyi böyle hortlattınız tabi bu fare İstanbul da şimdi. Görmek isteyenler özelden ulaşsınlar bana. Dakikası 10 dolar.
N Nebraska Ziyaretçi 6 Ocak 2014 #13 Benim iPhone 4'üm düşmüştü zamanında. Gerçekten de çok şanslıymış...
g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2014 #14 Hortlattığımın farkında değildim valla ne yaptınız bu kadar bi hortlattık sadece.
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 6 Ocak 2014 #15 g100 dedi: Hortlattığımın farkında değildim valla ne yaptınız bu kadar bi hortlattık sadece. Genişletmek için tıkla... Çok gerilerden bir konu hortlatıldığı zaman ceza sebebi olabiliyor. Biz de o kişilerin sırtından geçinen ekibiz. Hazır hortlatılmış zebil olmasın.
g100 dedi: Hortlattığımın farkında değildim valla ne yaptınız bu kadar bi hortlattık sadece. Genişletmek için tıkla... Çok gerilerden bir konu hortlatıldığı zaman ceza sebebi olabiliyor. Biz de o kişilerin sırtından geçinen ekibiz. Hazır hortlatılmış zebil olmasın.
Kerem Yaşar Kilopat Katılım 27 Aralık 2012 Mesajlar 774 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2014 #16 İlk konu açıldığında Geçmiş olsun deyip gidecektim.