6 kişilik aile için arıtıcı alırken neye dikkat edilmeli?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
5-6 bin TL'ye kadar arıtıcı almayı düşünüyorum filtre olayları falan hiç anlamam satıcıyla konuşunca kimse kendi sattığına ekşi yoğurt demediği için güvenilir bilgi de sağlayamıyorum. 6 kişilik aileye nasıl bir filtre, depo olması gerekir koku yapmasın istiyorum market suyu seviyesinde mümkünse daha da iyi bir tat olursa çok iyi olur.

Bizim cihazımızda 3 filtre 2 adet tatlandırıcı mevcut. 1 yılda 1 değiştirseniz de olur fakat biz 7 ayda 1 değişiyoruz.

Hocam 5 kişilik aileyiz standart depo sıkıntısız görüyor işimizi filtre sayısı değişiklik gösterebiliyor bizde 2 filtreydi 3 filtreye çıkardım tadı da markettekinden güzel

Hocam bütçe durumundan dolayı size öneremem ancak anway bizim tercih ettiğimiz en iyi yer kaplamayan artıcıydı. Doğal olarak da fiyatları da daha fazla mal oluyor. Filtre durumundan dolayı kullanmıyoruz şu anda çünkü halihazırda çeşme yakın olduğu için boşa masrafa gerek yok. Ancak cihazın kendisi duruyor zaten kendisi pahalı ne yazık ki. Ancak eğer bütçe problem değilse anway öneririm kesinlikle. Yılda bir kez değişim yapılıyor gayet basit bir filtresi var normal filtre cihazlarına göre aldığımız filtre cihazın hemen hemen cihazın boyunda oluyor. Ama dediğim ibi sizin bütçenin 3 katı fiyatında genel olarak. O yüzden sizin dediğiniz kullanan arkadaşların yanıtları daha iyi olacaktır. Ha tabii bu modelde depo olmadığı için küçük. Depo olsun istiyorsanız orası ayrı.

Hocam 5 kişilik aileyiz standart depo sıkıntısız görüyor işimizi filtre sayısı değişiklik gösterebiliyor bizde 2 filtreydi 3 filtreye çıkardım tadı da markettekinden güzel.

Deposu ne kadar ve hangi marka hocam.

Bizim cihazımızda 3 filtre 2 adet tatlandırıcı mevcut. 1 yılda 1 değiştirseniz de olur fakat biz 7 ayda 1 değişiyoruz.

Hangi marka hocam.

Sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…