ferhatyvs Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar evde 6 kişiyiz. Hepimizin akıllı telefon ve bilgisayar var, evde 3 kişiden fazla olduğumuz zaman internet çok kasıyor. Şu an Tp-Link TD864W marka modelli modemi kullanıyoruz. Pahalı olmayan öğrenci işi modem önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2015
Arkadaşlar evde 6 kişiyiz. Hepimizin akıllı telefon ve bilgisayar var, evde 3 kişiden fazla olduğumuz zaman internet çok kasıyor. Şu an Tp-Link TD864W marka modelli modemi kullanıyoruz. Pahalı olmayan öğrenci işi modem önerilerinizi bekliyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Kasım 2015 #2 AC destekli bir modem alabilirsiniz: Tp - Link 750 MBPS KABLOSUZ AC GIGABIT ADSL2+MODEM ROUTER (Archer D2) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
AC destekli bir modem alabilirsiniz: Tp - Link 750 MBPS KABLOSUZ AC GIGABIT ADSL2+MODEM ROUTER (Archer D2) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 17 Kasım 2015 #3 Recep Baltaş dedi: AC destekli bir modem alabilirsiniz: Tp - Link 750 MBPS KABLOSUZ AC GIGABIT ADSL2+MODEM ROUTER (Archer D2) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Genişletmek için tıkla... Abi benim konuma'da bakıp yardımcı olabilirsen sevinirim.
Recep Baltaş dedi: AC destekli bir modem alabilirsiniz: Tp - Link 750 MBPS KABLOSUZ AC GIGABIT ADSL2+MODEM ROUTER (Archer D2) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Genişletmek için tıkla... Abi benim konuma'da bakıp yardımcı olabilirsen sevinirim.
ferhatyvs Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2015 #4 Recep Baltaş dedi: AC destekli bir modem alabilirsiniz: Tp - Link 750 MBPS KABLOSUZ AC GIGABIT ADSL2+MODEM ROUTER (Archer D2) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Genişletmek için tıkla... Bilgisayarların hepsi AC desteklemiyor, bir değişiklik olur mu ?
Recep Baltaş dedi: AC destekli bir modem alabilirsiniz: Tp - Link 750 MBPS KABLOSUZ AC GIGABIT ADSL2+MODEM ROUTER (Archer D2) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks Genişletmek için tıkla... Bilgisayarların hepsi AC desteklemiyor, bir değişiklik olur mu ?