nic0las Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 14 Ocak 2021 #11 Download mı upload mı?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.383 Çözümler 70 Yer Istanbul 14 Ocak 2021 #12 Hatironn dedi: Sistemin nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Satın mı alacaksın? "Sistemim yayın açar mı?" diye sormamış.
Hatironn dedi: Sistemin nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Satın mı alacaksın? "Sistemim yayın açar mı?" diye sormamış.
nic0las Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 14 Ocak 2021 #13 Hatironn dedi: Upload hızın ne kadar en önemlisi o ve sistemin nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistemi zaten belirtilmiş.
Hatironn dedi: Upload hızın ne kadar en önemlisi o ve sistemin nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistemi zaten belirtilmiş.
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 14 Ocak 2021 #14 V. Scaletta dedi: Satın mı alacaksın? "Sistemim yayın açar mı?" diye sormamış. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğin içim sordun interneti yetse bile sistemi yeter mi diye yardımcı olmaya çalışıyorum.
V. Scaletta dedi: Satın mı alacaksın? "Sistemim yayın açar mı?" diye sormamış. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğin içim sordun interneti yetse bile sistemi yeter mi diye yardımcı olmaya çalışıyorum.
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #15 6Mbps VDSL vermezler, ADSL ile alacağın en baba yükleme hızı 800Kbps. 800Kbps ile maalesef düzgün yayın açamazsınız.
6Mbps VDSL vermezler, ADSL ile alacağın en baba yükleme hızı 800Kbps. 800Kbps ile maalesef düzgün yayın açamazsınız.
efenevzatturan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 45 14 Ocak 2021 #16 Arkadaşlar birisi upload a bağlı yazınca altına 200 kişi de aynısı yazmak yerine ilk yazan kişinin yorumunu beğense çok güzel olur.
Arkadaşlar birisi upload a bağlı yazınca altına 200 kişi de aynısı yazmak yerine ilk yazan kişinin yorumunu beğense çok güzel olur.
nic0las Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 14 Ocak 2021 #17 efenevzatturan dedi: Arkadaşlar birisi upload a bağlı yazınca altına 200 kişi de aynısı yazmak yerine ilk yazan kişinin yorumunu beğense çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Herkes aynı anda yazmış. Malum burası büyük bir topluluk.
efenevzatturan dedi: Arkadaşlar birisi upload a bağlı yazınca altına 200 kişi de aynısı yazmak yerine ilk yazan kişinin yorumunu beğense çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Herkes aynı anda yazmış. Malum burası büyük bir topluluk.
L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #18 LastRienn dedi: Merhaba bir platform da yayın yapmaya karar verdim. İnternetim 6 Mbps 5.7 falan çıkıyor testte. Peki sorum yayın yapabilir miyim bu internet ile? Genişletmek için tıkla... upload hızı maalesef 2
LastRienn dedi: Merhaba bir platform da yayın yapmaya karar verdim. İnternetim 6 Mbps 5.7 falan çıkıyor testte. Peki sorum yayın yapabilir miyim bu internet ile? Genişletmek için tıkla... upload hızı maalesef 2
nic0las Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 15 Ocak 2021 #19 LastRienn dedi: Upload hızı maalesef 2 Genişletmek için tıkla... Oyun çok zor hatta imkansız diyebilirim. Just chatting için ise diğer arkadaşlar net bir şey söylerler. 2MB ile yapanlar hatırlıyorum ama oyun olmaz.
LastRienn dedi: Upload hızı maalesef 2 Genişletmek için tıkla... Oyun çok zor hatta imkansız diyebilirim. Just chatting için ise diğer arkadaşlar net bir şey söylerler. 2MB ile yapanlar hatırlıyorum ama oyun olmaz.
VykeTheGolden Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #20 LastRienn dedi: Upload hızı maalesef 2 Genişletmek için tıkla... Oyun zor sohbet yayını rahatlıkla açabilirsiniz.
LastRienn dedi: Upload hızı maalesef 2 Genişletmek için tıkla... Oyun zor sohbet yayını rahatlıkla açabilirsiniz.